שירשור פינגווינים שרשרו לפה תמונה של הפינגווין שלכם!
מ מאור כהן1 New member 22/2/08 #1 שירשור פינגווינים../images/Emo70.gif שרשרו לפה תמונה של הפינגווין שלכם!
ס סומסום22 New member 24/2/08 #4 לי יש פינגווין עשיר לאללה ../images/Emo6.gif יש לי עכשיו 48401 כסף! (שלא תחשוב שאני משביצה).
מ מאור כהן1 New member 25/2/08 #8 מה אפשר לעשות עם כ"כ כסף בדיוק?XD לדעתי במשחק הזה לא צריך יותר מ1000.
M MuK3 New member 28/2/08 #9 יש לי חצי מליון../images/Emo118.gif שווי חפצי הבית שלי וחפצי הבגדים שלי שווים כעוד 2 מליון מטבעות.
פ פרה של שוקולד New member 24/2/08 #6 עזוב כסף....סתכל כמה בגדים וכל זה יש לו! אני לא כל כך מתמצאת במשחק..לכן אני בפורום הזה,להתעדכן לגבי כל דבר ששם..כי תכלס אין לי מושג איך מרוויחים שם משו....אפילו דברים שבחינם....
עזוב כסף....סתכל כמה בגדים וכל זה יש לו! אני לא כל כך מתמצאת במשחק..לכן אני בפורום הזה,להתעדכן לגבי כל דבר ששם..כי תכלס אין לי מושג איך מרוויחים שם משו....אפילו דברים שבחינם....
מ מאור כהן1 New member 25/2/08 #7 זה לא בגדים מיוחדים.. 2 דברים קיבלנו מהאינווט עכשיו. כל שאר הדברים מהקודמים שהיו לא מזמן.. הדברים בתיק זה לא חפצי לבוש אלה זה פרסמים על זה שסיימתי את המשימות בתור סוכן חשאי. כמו תגמול/פרס/תעודת תודה.. ושתפו פעולה!! שימו את הפינגווינים שלכם!
זה לא בגדים מיוחדים.. 2 דברים קיבלנו מהאינווט עכשיו. כל שאר הדברים מהקודמים שהיו לא מזמן.. הדברים בתיק זה לא חפצי לבוש אלה זה פרסמים על זה שסיימתי את המשימות בתור סוכן חשאי. כמו תגמול/פרס/תעודת תודה.. ושתפו פעולה!! שימו את הפינגווינים שלכם!
ש שטן קטןthe tribe New member 2/3/08 #11 ושלא תטעו זה לא כל הכסף שלי.. שהיה התרומות האלה היה לי 50000 בערך ותרמתי הכל..