שירשור פרטים לגמד ענק

דופיאשה

New member
שירשור פרטים לגמד ענק

לכתוב את שימכן סדרת הטלוויזיה האהובה אלי (שהיא במקרהאינויאשה): אני אוהבת: אני בת: אני גרה ב: התחביבים שלי הם: וכד' הכי הרבה ככה הכי טוב

J e i n

New member
אני ג'ני (או ג'יין)

סדרת הטלוויזיה האהובה עליי: אינויאשה אני אוהבת: אינויאשה, פיות, הארי פוטר, אוונסנס, טאטו, אבריל לאבין (לא כולל אישיות), אנה ג'ונסון... אני בת: 13 וחצי אני גרה ב:חיפה (כיצד זה קריטי?) התחביבים שלי הם: לשיר, לצייר, לקרא מה עוד אפשר לציין? זהו נראה לי

BaBy AnImE

New member
עונה... שוב ><

הסדרה האהובה אלי היא: אינויאשה, שזו למעשה הסדרה היחידה שאני רואה. התחביבים שלי הם: המממ לדבר, לקפוץ, לרוץ, פורומים, אנימות... אני אוהבת: כל מני דברים חמודים ^^ אני בת:13 אני גרה ב: איפושהו שם-------------->

Hadassmn

New member
אוקי

שם: הדס אבל תיקראו לי Michelle מגורים: מודיעין תחביבים: TV לנגן מחשב ללמוד (סתם סתם) לשחק (מובן תאטרון וזה) בת: 13 ו4 חודשים ו11 ימים חחחחח סדרות אהובות: אממ אינויאשה רק התחלתי לראות אבל זה נראה VERY NICE אממ הרואה ואינונראה אממ רבלדה אני רואה אבל זה לא הכי אהוב

אה...

שוב פעם -_- קוראים לי: ענבר אני אוהבת: חתולים, כלבים, סוסים, אינוישה, נופים, פיות, דרקונים התחביבים שלי הם: רכיבה על סוסים, לגלוש במחשב, לדבר אל כלבים/חתולים/סוסים כאילו שהם יכולים להבין אותי, לצייר, לנבוח וליילל... התוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא: אממ... אינוישה? גילי: 12 אני גרה: בקיבוץ רגבים. רוב הסיכויים שלא שמעתם עליו, בגלל שהוא נידח לחלוטין

אני!!

קוראים לי- הדר... שם שאני אוהבת מאד (ולא רק בגלל שקוראים לי ככה..) אני אוהבת- אמממ... מוזיקה,הגיטרה הקלאסית שלי!,לצייר אנימה ומנגה,מדיטציות,פירוש חלומות וכל זה, רוחניות... :) ומחשב וטלויזיה.. תכניות טלויזיה- אינויאשה, WWE (כן אני רואה את זה...חחחח...),ג'אקאס ולפעמים ווליד בויז וויוה לה באם... וכל מיני... הגיל שלי זה 15 וחודש... וגרה בטירת כרמל... יש מצב ששמעתם עליו ורק דברים רעים... (ברור!!! מלא פאקצות ,ערסונים למיניהם...בעעעעע!!)

J e i n

New member
לדעתי..

צריל לרשום דברים שיעזרו לגמדים שלכם לדעת מה לתת לכם, מה אתם אוהבים. לדוגמא: תמונות של פחות, מידע על איזה להקה, בדיחות או משהו..

דופיאשה

New member
לאא ../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif אני ממממש מצטערת

שכחתי ויש לי עבודת שורשים מחורבנת שלא סיימתי אני מרשה לכם לסקול אותי באבנים דפנה טיפשה איך שכחת
*אני מרביצה לעצמי חזק*

ShiraChan

New member
לא!!! מגנה עלייך מעצמך ומכל הסוקלים

בעזרת חומת מגן!!!! עבודה קודמת לכל

J e i n

New member
אההה, עבודת שורשים..

גם אני עשיתי כזאת שנה שעברה... משתתפת בצערך. אל תרביצי לעצמך (מספיק יש לך עבודת שורשים)! סלחתי...
אפילו נתתי לך פרח!

פינל

New member
ושוב...

דופיאשה כתבתי לך מסר נכון? קוראים לי: זוהר (וכן, אני בת!!) אני אוהב\ת: לראות אנימות, חתולים, כלבים, לקרוא,ללכת לים לעמוד על המזח ולהרגיש את הרוח, להתכרבל בשמיכה ליד חלון כשיורד גשם ולהישאר ככה לנצח. התחביבים שלי הם: לראות שקיעות, לדמיין סיפורים. התוכנית האהובה עלי (שבמקרה היא אינויאשה) היא: אינויאשה!! אוף קורס!גילי: 14 וחצי. ומה צריך לתת?

למעלה