שירשור פרידה מאשר סימוני

שירשור פרידה מאשר סימוני ../images/Emo7.gif

המודח השביעי: אשר סימוני! אשכול ברכות,טענות והכל לאשר המודח השביעי

למה??? אוף...

אשר כזה בן אדם טוב.. למה דווקא הוא???????? אוףף.. זהו.. אין יותר קידוש..........

יוליקה

Member
מנהל
חכמה גדולה? לא!!

ארז טל שאל את אשר אם הוא מצטער שניכנס לאח הגדול ולא נכח בלידת בתו.... אשר ידע מראש כשניכנס לאח הגדול שיש לו בת. אילו ידע שיש לו בן - אין מצב שהיה ניכנס לאח הגדול ומפספס את הברית של הבן....

../images/Emo10.gif לא מאמינה שהדיחו את אשר..

אוף
היית כוכב ותשאר כוכב
זה פשוט לא פייייררר

ShukyD

New member
אשר זכה בפרס הכי גדול

הלך הביתה עם אישה אוהבת ותינוקת חדשה ויפה נשאר אמיתי ומאושר והשאר נשארים בג'יפה שלהם והאמת אני לא בטוח כמה יהיה שונה כשהם ילכו הביתה

Jason2

New member
אולי אמיתי

אבל שחקן גרוע שלא ראוי להיות במשחק. שיהיה לו בהצלחה.

חבל שהוא עזב, התוכנית לא אותו הדבר

בלעדיו. אבל זאת ההפקה אשמה עם כול המקרה עם צבר ושיפרה, ללא המקרה הזה הוא לא היה עף.

S SRV

New member
אני דווקא שמחה שהוא עף, מכמה סיבות

הכפייה הדתית, ומנגד הסכים להצטלם ביום שבת
ההתלכלכות המוגזמת על שיפרה וצבר (שגם אותם אני לא אוהבת) במשך ששבוע שלם. שבעיקר שעזב את אישתו בחודש השמיני להריון. - וכמובן עם בת, כי אם היה להם בן אין סיכוי שהוא היה עוזב אותה.

S SRV

New member
ואיך אפשר לשכוח את...

השיחה שלו עם צבר על רצח רבין. שם כבר התחלתי ממש להגעל ממנו.

ishba

New member
אשר שחקן סוג ב', אבא סוג ג'

הבן אדם מרוב שרצה הכל נשאר ללא כלום. בוילה עשו ממנו ליצן מהיום הראשון (חוץ משני הפרימיטיבים כמובן) פספס את החגים ובילה אותם עם חבורה של גויים לא זכה להיות בלידת ביתו הולך הביתה בלי המיליון קיצור .... עוד שבוע והוא הופך להיות כמו בוריס או ערן ....

נ6וששש

New member
רגע רגע

מזה עשו ממנו ליצן? להיפך! הרוב חיבבו תו במיוחד עינב! הוא בנאדם רגיש ישר! ומהוא אמר על רצח רבין שכולם כועסים עליו? תחזירו לי תשובה במסרים דחופ לי לדעת

ShukyD

New member
שאלה אליך ואל יוליקה

מאיפה החלטתן שאם היה לו בן הוא לא היה עוזב אותה? מה השטויות האלה? מחפשים בכוח על מה לשנוא בנאדם? אין לזה שום בסיס

יוליקה

Member
מנהל
מחפשים בכוח על מה לשנוא בנאדם?

מאיפה הבאת את זה??? אני הגבתי על השאלה ששאל אותו ארז טל. בתור מנהל פורום - תחשוב לפני שאתה קובע קביעות על גולשים בפורום.

ShukyD

New member
בגלל הקביעה שאם היה נולד לו בן

הוא לא היה עוזב את אישתו לבד בחיים... מעבר לזה אני לא צריך להזכיר לך מי בינינו הוא זה שקובע קביעות <לא נכונות> על גולשים <מנהל אחד ספציפי> בפורום.

Superboi

New member
היו עושים ברית../images/Emo59.gif

והוא בתור דתי לא היה מפסיד את זה. אני חושב שאפילו אחד המתמודדים דיבר על זה בהתחלה.

תכלת15

New member
אשר

היי אשר, בית האח הגדול לא יהיה כמו שהיה , כל כך עצוב שככה פני הדברים סתם סתם הבאת את זה על עצמך, אני אדם חילוני ומאוד כיבדתי אותך בדרכך כן איכזבת אותי שהצבעת צבר אבל עושים טעויות בחיים וכנראה שעכשיו שילמת את המחיר..... אבל הכל בחיים לטובה , צא לדרך טובה יותר תהנה מהמשפחה מהאישה הנהדרת שהיתה מוכנה לספוג את היעדרותך, כל עקבה לטובה, יצאת מהצביעות וממשחק לחיים האמיתיים בתקווה שזה יעשה לך רק טוב, קח אויר ....חייך...ותודה לבורא עולם אל תשכח שנחשפת ויהיה לזה מחיר גם לא תמיד חיובי ודברים ישתנו עכשיו- קח דברים בפרופורציה תמיד יהיה לאנשים מה להגיד אני סתם אדם חילוני אפילו לא ילדה אלא אישה נשואה וילדים ממש נחמץ ליבי שלא המשכת רציתי שתזכה אבל עזוב שוב פעם הכל לטובה היה חזק ותהנה ......ויאלה שכח תתחיל להיזכר מזה גזים של תינוק..חח...והחלפת טיטולים ביי אני

אוף..לא פייר שאשר הלך..עצוב כואב ומאכזב יחד

אני אהבתי את הדמות של אשר...במיוחד בבוקר לראות אותו מתפלל מדבר עם יוסי .....ביום שישי הקידוש ובכלל אדם מקסים...הוא יהיה חסר .... לדעתי הבית בלי אשר לא ממש שווה לא יהיה חגים לא קידוש כלום יהיה ממש משעמם איפה השיחות הבוקר של אשר ויוסי חחחח ליוסי יהיה משעמם :)

למעלה