שירשור פרק הדחה כפול!

שירשור פרק הדחה כפול!../images/Emo128.gif

אחרי פרק הדחה כ"כ מצמרר, אחרי הרעידת אדמה שדנה חוללה, מה יש לכם להגיד על הפרק?! כל מה שקשור לפרק, לכאן
כל השאר, ישורשר לשירשורים אחרים
אנא שימרו על החוקים
גלישה נעימה!

LIMORLENYUM

New member
להחזיר את נטלי ומיד!!!! תעיפו את הדנה המזעזעת

איך מישהו יול לצאת עם דבר כזה? נאטוש מקסימה וגם רן- הכי שווים בתוכנית!

מירב1210

New member
זו דעתך

לא נטלי ניסתה לתמרן חברות עם איתי כדי להזיז הצידה את קארין וניסתה לתמרן עם איילה כדי שרן יעיף את דנה. אני לא מתלהבת מדנה אבל בעיני זה צדק . מה שניסיתם לעשות לה קיבלתם בחזרה.

שובלית6

New member
ממש לא

לדעתי זה ממש לא נכון... אני חושבת שדנה קצת יותר מידי מתלהבת מהמעמד שלה...אני אם הייתי בתוכנית...הייתי מחטיפה לה איזה אגרוף ומעמידה אותה במקום

מירב1210

New member
להיות בתכנית

דנה החזירה מה שהגיע לנטלי ולרן. תראי את התכנית הקודמת לפרק ששודר היום ותיווכחי שגם דנה נפגעה מהגישה של נטלי. וגם רן מה הוא עושה אמר למגלי אני איתך עד הסוף וזרק אותה ואח"כ רצה לחזור על אותו תעלול עם דנה. נו מי צחק אחרון באמת.

LIMORLENYUM

New member
שטויות נטלי בינתיים היתה הכי שקטה

מצד שני דנה היא לא בת אדם אלא חייה ולא הסתדרה עם אף!!!! אחד בתוכנית!!!! [שימי לב להתנהגות שלה היום זה מראה בדיוק איזה בן אדם היא עשתה הצגה אחד גדולה מכולם ולא הצטערה לרגע שהיא אמרוה להדיח מישהו מהתוכנית חבל שבהפקה נתנו לכזאת מסכנה להדיח ולא לקהל!

מירב1210

New member
אני לא חסידה של דנה

אבל זה צדק פואטי. הבא להורגך השכם להורגו. זה משפט ידוע מהתנך ואין שום דבר שלא עשו לה קודם.

שובלית6

New member
הבא להורגך השקם להורגו?

סליחה...אבל מתחילת התוכנית היא הייתה ביצ'ית ומגעילה....

אוי דנה דנה מסכנה היית אם הייתי איתך בסדרה

פשוט גועל של בן אדם סליחה היא לא בת אדם היא קוף נמוך ומכוער שחושבת שהיא מלכת העולם קצת שתהיה לה צניעות ואנושיות איכס היא פשוט דוחהה...ועוד יותר מגעיל שערוץ 22 ושבים שהיא מביאה רייטינג אז שווה להשאיר אותה אני אישית רק רואה אותה אני עוברת לערוץ אחר אז הם פשוט דפוקים היא צריכה לעוףףףףף להוליווד לנדד

כמה שאלות.....

מה היה הסיפור של נטלי ודנה?חשבתי שהן "השלימו" בפרק שעבר.... מה קרה בן נטלי ואיתי???הוא בגד ב...אמ... קארין אני חושבת... למה נתנו לדנה את הכח להעיפף 2 אנשים? אני חושבת שדנה מושתלת...היא לא נראת לי אמיתית...

sky2222

New member
בכזאת קלות מדיחים אנשים מהתוכנית?

ודנה זו שמחליטה...נראה הזוי ביותר. ההפקות כמו הישרדות,והאח הגדול שהחליט שלא מתמודדי התוכנית ייבחרו את המועמד להדחה,ועכשיו גם ההחלטה לתת לדנה להעיף שתי אנשים מהתוכנית זה כבר עובר את הגבול..התערבות בוטה במהלך המשחק ממש גועל נפש. והעצוב ביותר שאנחנו נמשיך לראות את התוכניות בשקל האלו.. כנראה שבאמת משעמם לנו בחיים אחרת אין סיבה לנבור בתוכניות עלובות והשיא שההפקה מתערבת ואנחנו ממשיכים לצפות. אני סיימתי לצפות בגאנק העלוב הזה ,מילא גאנק אבל למה שההפקה תתערב ונישאר אדישים?.. טוב לפחות יתפנה לי מקום לעשות דברים שקצת יותר יועילו לי. מה איתכם?

שובלית6

New member
נכון

מה שאת כותבת נשמע לי ולבני משפחתי נשמע מאוד הוי ויחד עם זה מאוד נכון ואמיתי... כניראה שגם אנחנו נשכול אם לצפות בתוכנית המגעילה הזאת... כי התוכנית ודנה מאוד מרגיזים/מגעילה....מאוד... נ.ב: אמרו פה שחושבים שדנה היא שתולה, גם נשמע הזוי...אבל אמיתי....אבל אם היא שתולה אז זה רק למטרה אחת....כדי לעשות את התוכנית עם הרבה ריטינג כי מה שהתוכניות רוצות זה ריטינג גבוה...אבל מרוב שהיא מגעילה....אנשים לא ירצו ליראות... ד"א האח הגדול זה ה-תוכנית....היא ממכרת וגם מעוד מעניינת ומצחיקה...אומנם גם שם יש תככים...אבל שם זה לא מבויים וגם לא כל כך מגעיל לדעתי

התעצבנתי שההפקה התערבה

דן מנו? מישהו?
ובכלל, חשבתי שאיפה שהם היו מצולמים עד עכשיו זה בטורקיה...

qtgirl

New member
לדעתי ההפקה אוהבת את הרייטינג שדנה עושה

והם לא רצו שהיא תילך כי היא כיביכול נישארה לבד, אז הם נתנו לה יותר כוח. הכל בשביל שאחרי זה אתם תדברו על זה ככה. אם מישהו חלש היה נשאר לבד אני בספק אם היו מביאים לו כוח כזה של להעיף שניים.

kiksky

New member
קודם כל אני אתחיל בזה שאני מכור לריאלטי

השעה שאני כותב את זה, מאוד מאוחרת בגלל שעשיתי מרתון של מפרץ האהבה מהפרק הראשון ועד לפרק ההדחה הכפול. אני לא מאמין שזה מה שקרה ושנתנו למקק(דנה) להדיח שני מתמודדים. היא שיחקה מלוכלך מהתחלה וקיבלה בראש. משהו שהיה מגיע לה. מה שקרה פה, זה נקמה על נקמה, זאת אומרת אחרי שדנה התנהגה מגעיל, היא קיבלה את מה שמגיע לה! פתאום החליטו לתת לה את הכוח להצבעה כפולה שממש לא היה מגיע לה והדיחו את נטלי שממש אהבתי אותה ואת רן שגם מאוד עניין אותי לראות איך תתפתח הזוגיות שלו עם איילה. לסיכום, בהישרדות ברגע שההפקה התערבה בצורה כל כך בוטה, המשכתי לראות את התוכנית, אבל לא כהישרדות אלה כעוד סתם תוכנית בידור, כי די התמכרתי לדמויות שם. אבל פה, ללא כל ספק, אני לא ממשיך לצפות בתוכנית הזאת! בארבעת הפרקים בראשונים ממש נהנתי והחיוך לא ירד לי מהפנים. אבל אחרי הפרק הזה, לא היתה כל הנאה להמשיך ולראות את התוכנית הזאת. תודה, שלום ולא להתראות!

למעלה