שירשור צומי

maya metal

New member
"יאוווו מושי מושלמים!!!"

תגידו.. אתם על סמים?!?! יש לכן פה 5 בנים בני 12 או משהו שלא יודעים לשיר [תתפלאו..אפשר לשפר קול במחשב..] כל אחד נראה כמו גוזל גוסס או תולעת דרוסה!! ואתם פשוט חבורה של סתומות שכל פעם שבא מישהו ששר מתאהבות בו!!! ומה הקטע של הליריקה?!?! כל השיר פזמון "תני לי מקום לאהוב" או משהו כזה!! הכל חוזר על עצמו!!!!!! למה אתן אוהבות אותם?!?!? כי הם מפורסמים?!?! הגיי בויז האלה לא רוצים לשיר מהנשמה או להעביר מסר אלא ליהיות מפורסמים ושכונפות כמוכן יגידו ש"עוטפת אותם שלמות" אתם פשוט סתמות.. מצטערת. ובטח תגידו ש"היא סתם פריקית.." אבל לא!! אתם סתם סתומות!! למה?!?! מה יש בהם?!?! גם ככה יש איזה 1000000 להקות כמוהם וחבל... כי זה קקי!!!! אתם כאלה סתומות יאוו!!! יום טוב :]

maya metal

New member
ואתם יודעים מה...

לדעתי כל מי שכותבת כאן.. זו בעצם אותה אחת!!! כי למה שתאהבו אותם?!?!?!

אהמ אהמ אהמ אהמ../images/Emo70.gif

לא לזלזל!!!! יאללה כל הפאקצות שרוצות צומי סתם מוזמנות לעוף....!!!!!!!! ג'יסס יואווו

tallllll1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווווווווווואיייי איך נקרעתיייי

סליחה מי שואל אותך את מי לאהוב?!

מה חשת שאנחנו שואלות אותך את מי לאהוב?!?!!? לא נאה לך תחפפי מפה ומהררר

תתחילי להרגיע ומהר הבנת ?!

מה חשת את עצמך? למי מי את בכלל שתגידי לנו את מי לאהוב או מה לרשום ? לכי את והמטאל המחורבן הזה שלך טפו עלייך ועל כל מי שחושב כמוך.. ואת כזאת סתומה "יואו" סנוביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לכי תקעי את עצמך בשירותים..

TOUSH

New member
אחת היציאות החזקות../images/Emo70.gif

ברור לכל אחת יש כאן 20 ניקים משעמם לנו בחיים

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאממ אוקה..אני אנסה ../images/Emo15.gif

בלי לתקוף או לקלל.. אוקה אני משו כמו יומיים בפורום..ואני עקרונית לא מכירה אפחת פה.. אז התשובה של היא לגמרי אובייקטיבית אני לא יודעת מה עם כולן פה..אני פשוט אוהבת את השירים..ואני חושבת שחברי הלהקה גם נראים טוב (כבונוס
) זה לא אומר שאני חושבת שהם "הכי מושלמים בעולם" או ש"אני מוכנה למות בשבילם..ייאוו"..פשוט המקום הזה הוא מקום נחמד לדבר ולדסקס עליהם.. ואת באה..עם כל הפוזה שלך..וקוראת לנו סתומות (כן כן אני עוד לא חלק מהפורום עדיין באופן רשמי אבל אני מקווה להיות ולקחתי את העילבון הזה אישית
) אבל..בוא נבחן את זה רגע.. יש כל מיני דברים שמאפיינים פקאצה ממוצעת.. אחד המאפיינים היותר בולטים לעין זה שימוש בלתי פוסק בסימן - !!!!! (עד לרמה שמתחילות לכאוב העיניים וממש קשה לקרוא את ההודעה!!!!!!!) אז הוכחנו שאת פקאצה..אוקה.. עוד דבר..את לא אוהבת אותם..את ה"גיי בויז" האלה (
) אז למה את נכנסת לפורום שלהם
כדי להעליב אנשים שכן אוהבים אותם
זה לא כל כך נחמד את יודעת..
אז חוץ מלהיות פקאצה לא נחמדה.. מעצם העובדה שאת מחפשת צומי בפורומים של אנשים שאת לא אוהבת אפשר להסיק שגם אין לך חיים.. מי שמסכימה איתי שתגיד "אני"

../images/Emo11.gif

1. זה לא גיי בויז זה גיים בויז!! 2.זה לא יפה שאת אומרת לה פאקצה!!אם זאת היית את זה ממש פוגע!! 3.כל אחד וההערצה שלו את לא יכולה לבוא ולקבוע למישהו איך להעריץ את מי להעריץ ומתי להעריץ מבינה?! זה ממש לא יפה גם את לא היית רוצה שיגידו לך את זה!! תודה

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifה"גיי בויז" היה בשביל../images/Emo15.gif

להראות שהיא קראה להם ככה.. והאמת בהתחלה חשבתי פעמיים אם באמת לקרוא לה פקאצה ואני אחת שמאוד מאמינה שכל אחד צריך להעריץ את מי שהוא רוצה בלי לרדת על מי שלא מעריץ כמוהו אבל תבדקי את ההודעה שלי עוד פעם..אני לא ירדתי עם מה שהיא מעריצה.. זו היא שבאה וקראה לי סתומה על זה שאני מעריצה את הגיים בויז אין לי בעיה שתעריץ את מי שהיא רוצה (זה לא באמת משנה לי) אבל אם היא חושבת ככה על הגיים בויז למה היא בכלל נכנסת לפה..או שלא שמת
שכל ההודעה שלה זה ירידה אחת גדולה על כולנו פה
ואת צודקת "אם זאת הייתי אני לא היה לי נעים" אבל זה ההבדל..אני לא הייתי נכנסת לפורום של להקה שאני שונאת רק כדי לרדת על אנשים שאוהבים אותה מבינה

בסדר אולי לא דיברתי קצת יפה...

אבל בכל זאת תעלימו פשוט עין וזהו מכל אלה שמחפשות צומי בסדר? אני לא התכוונתי לבוא אלייך בטענות אבל אני רק אומרת... בסדר???

למעלה