שירשור צופים......

שירשור צופים......

מי הולך לצופים שנה הבאה?..... כדאי ללכת או לא?! לאב דה פורום!

../images/Emo31.gif../images/Emo60.gif

אני בנוער! הצופים הקופים מן התחת הם יוצאים בשורה ארוכה עם נזלת ירוקה
בלעעטטט

ניבושש

New member
בטח שנאי בנוער העובד והלומד!!

התנועה הכי פצצה!!! אני במחוז צפון קן כפר תבור אימפרייה!!! ואת? באיזה מחוז וקן את?? הייתי השנה בקורס מדצים!!!! לאיזה כיתה את עולה? אני עכשיו בימים קשים כי לצערי אני נפרדת מהקומונרית שאני כי אוהבת בעולם!!!

ניבושש

New member
אין דבר כזה מחוז מרכז!!!!!

יש מחוז חיפה...מחוז תיכון..אבל אין מרכז!!! ולמה את לא אומרת מאיזה קן את??. זה ממש לא בושה@!!! להפך..תתגאי

אופסייי...../images/Emo60.gif

אוי ואבוי אני אפילו לא יודעת איזה מחוז אני... אני חושבת שמרכז, אבל יש גם שיר כזה שנתקע לי בראש:"מחוז דרום מגיע מחוז דרום שולט", אז כנראה אני במחוז דרום... ובקשר לקן:זה לא שאני לא גאה בו, זה חושף עלי המון דברים שאני לא רוצה שיידעו!! אבל אל תדאג...אני לא בקן שלך...

ניבושש

New member
א' אני בת!!!!!

ב' ברור שא לא בקן שלי כי אני במחוז צפון!! ואם היית בקן שלי כבר ממזן הייתי יודעת את זה!!!! ג' זה די עצוב שאת לא יודעת באיזה מחוז את..ואם אתם שרים "מחוז דרום הגיע, מחוז דרום שולט" משום מה זה אומר שאת במחוז דרום!!! כי אין דבר כזה מחוזז מרכז!!! מה כבר אפשר לגלות עלייך??????? דרך שנידע מאיםה את?

בבקשה אל תסבכי אותי!!../images/Emo60.gif

אני יותר קטנה ממך ובבקשה, אל תכריחי אותי לגלות באיזה קן אני!!! תודה!

../images/Emo118.gif../images/Emo9.gif אני הייתי בנוער העובד

הייתי עד לפני.. חודש
פשוט עברתי לקיסריה
וכאן אין לי מושג מה יש.. אמרו לי שחושבים על להתחיל שנה הבאה צופים
אני הייתי במחוז דרום, קן אר"ץ. (אר"ץ= אורים,רעים,צאלים אבל אז הצטרפו עוד המון קיבוצים מאותה מועצה [מועצה אזורית אשכול] למשל הקיבוץ שאניה ייתי בו [בארי] אבל לא שינו את השם...)

Flash Button

New member
פספסתי משהו...../images/Emo26.gif

"קן"
אני רואה שיש לנו ציפורים בפורום...

ניבושש

New member
רז טעית... אין פה שום ציפורים,אל

תעשה מעצמך צחוק!!!... יש תנועות נוער כמו הנוער העובד והלומד (אימפריה) וכמו הצופים.... וכמו השומר הצעיר... וכ"ו...וכ"ו.. אז המקומות שבהם מנהלים את הפעילות של התנועה הנוער העובד והלומד קוראים להם קן!!! בכל מקום שיש את התנועה (הנוער העובד והלומד) יש מקום שנקרא קן...ושם הם עושים את הפעילות שלהם...

ניבושש

New member
לצופים??? איכס!!!!!!!!

שלא תעיזי!!! זאת תנועה בלי שום ערכים... לא סתם יש את השיר"כיף בצופים כי אין ערכים"!!! איכס!!!! אם את הולך לתנועת נוער אז זה רק לנוער העובד והלומד!!!

אבל הצופים זה הקן הכי גדול באזור

שלי.....אבל זה באמת נראה לי קצת יקר וזה לא כולל טיולים....! argentina

למעלה