שירשור ציורים. סופשבוע נהדר, ותהנו.
ק קאגומה המדליקה New member 24/6/07 #11 לא חשבתי על זה יכול להיות אבל לדעתי הוא דומה בצורה מסויימת לג'אקוטסו (= הוא היה האשראה שלי ^ ^ ותודה (=
לא חשבתי על זה יכול להיות אבל לדעתי הוא דומה בצורה מסויימת לג'אקוטסו (= הוא היה האשראה שלי ^ ^ ותודה (=
C chukaa New member 23/6/07 #3 ../images/Emo207.gif הייי אנשים באתי לבקר אם אתם בכלל זוכרים אותי חיחי אני עדיין לא מאנימה שהפורום הזה עדיין פעילץ... טוב שרק תהנו אני ממשיכה בינתיים לראות עוד הרבה מאוד אנימות ואני מאחלת לכם את זה גם!! love u all!
../images/Emo207.gif הייי אנשים באתי לבקר אם אתם בכלל זוכרים אותי חיחי אני עדיין לא מאנימה שהפורום הזה עדיין פעילץ... טוב שרק תהנו אני ממשיכה בינתיים לראות עוד הרבה מאוד אנימות ואני מאחלת לכם את זה גם!! love u all!
ש שאלמור New member 24/6/07 #5 ../images/Emo28.gifשלי>> זה מה שהבאתי לאנאי באנימהקון שהיה לה יומהולדת
מ מית צאן New member 24/6/07 #7 חייבת להגיב-../images/Emo119.gif את פשוט מציירת מדהים! *סגידה* (אני לא כ"כ מבינה בציור כך שתגובות בונות לא יהיו ממניXD סורי~)
חייבת להגיב-../images/Emo119.gif את פשוט מציירת מדהים! *סגידה* (אני לא כ"כ מבינה בציור כך שתגובות בונות לא יהיו ממניXD סורי~)
P Pooki Looki New member 25/6/07 #16 ../images/Emo85.gif לא קשור לאנימה, אבל בכ"ז...זה העיצוב שלי לתחרות עיצוב בפורום אופנה אלטרנטיבית [אני מבקשת!! כבוד לשני!!! העיצוב שלי אבל כישרון הציור המדהים שלה!! תודה שני ]
../images/Emo85.gif לא קשור לאנימה, אבל בכ"ז...זה העיצוב שלי לתחרות עיצוב בפורום אופנה אלטרנטיבית [אני מבקשת!! כבוד לשני!!! העיצוב שלי אבל כישרון הציור המדהים שלה!! תודה שני ]