שירשור ציורים ^ ^

שירשור ציורים ^ ^../images/Emo126.gif

כי תמיד רציתי ליפתוח שירשור כלשהו וכי יש לי ציורים חדשים לפרסם ^^

NoAmItA ChAn

New member
כולם ממש ממש יפים DDDD:

אני חושבת שכדאי לך קצת לעבוד על מבנה הפנים, אבל כל השאר מעולה DDDD:

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifזה שהיא לא אמרה "ואי איזה מושי מושלם"

לא הופך את התגובה שלה ללא נחמדה. מנסיון, עם תגובות כאלה פשוט לא משתפרים. לדעתי הניסוח שלה לגמרי בסדר, זה שהיא כתבה נקודות במקום סימני קריאה זה לא קריטי :] (ויש כאלה שמגיבים להם נחמד והם פשוט לא מבינים את זה וחוזרים על אותן הטעויות חמש פעמים בערך.)

היי, אל תתקפו אותי. ס_ס;;

זה פשוט כך. מה כל כך נורא בלומר שצריך ללמוד פרופורציות? ואם רצית לדעת במה צריך לתקן, זה בעיקר את האף והפה בציור של סאשומארו. את מבינה, הסגנון פנים של סאשומארו קצת יותר מבוגר משאר הדמויות, מה שאומר שצריך להקנות לו מראה קצת יותר "אמיתי". אם וכאשר תרצי ותלמדי פרופורציות, תוכלי להבין איך לצייר יותר טוב גוף בהשוואה לראש, ואת הפנים בהשוואה לראש. הבעיה בגוף של קאגורה, למשל, זה הרגליים. רוב הגוף היה בסדר, אבל, משום מה, הקטנת את הרגליים. ובקשר לשאר התגובות, אל תתקפו אותי רק בגלל שאני לפחות אומרת מה לשפר. זה לא יזיק, באמת. להיות נחמד לא יעזור לה ללמוד.

PakoLina

New member
מצטערת [:../images/Emo118.gif

אבל אני הבנתי ממה שכתבת טון תוקף, של יותר בסגנון "לפני שאת מפרסמת פה ציורים לכי ללמוד איך מציירים" אומשו כזה. >< היה יותר נחמד לקבל תגובה יותר מפורטת, וכן, אפשר לתקן בצורה נחמדה. ^^ אני מניחה שיהיו כאלה שיסכימו איתי. [: מצטערת שהבנתי לא נכון. :)

Lust chan

New member
../images/Emo45.gifלא חייבים לייפות הכל../images/Emo135.gif

ואני לא רואה שום בעיה בישירות שלך

Lust chan

New member
קאטסורה, סקולדייס../images/Emo135.gif

יש גם אלפונס אבל אין לי כוח לסרוק אותו הערות בונות יתקבלו בברכה, אבל אל תנסו לחפש פאקים בכוח XD

Lust chan

New member
שלך. שוש.../images/Emo135.gif

יש כבר הקדשה על הציור המקורי, מעבולה.

Lust chan

New member
ניסיתי לצייר אף../images/Emo135.gif

אבל העדפתי בלי, אז מחקתי XD אני שונאת לצייר אפים, רוב הציורים שלי לא כוללים אפים כי זה חלק מהסגנון שלי ולדעתי זה הורס. אם זה כל מה שמפריע לך בציור, תבורכי

למעלה