שירשור ציטוטים משירים!

Just Adi

New member
שירשור ציטוטים משירים! ../images/Emo80.gif

זה פשוט, כל אחד לוקח ציטוט אחד או שניים או מאתיים מתוך שירים שהוא אוהב ורושם אותם... אז בתור התחלה : "קשה לי להסביר, מה אני בעצם, מה אני חושב על אהבה, אבל אני מוכן לנסות ולהראות לך כמה זה שביר ומסוכן, בכף היד שלי אני מחזיק פרפר הוא מוסתר בתוך אגרוף סגור, האם הוא חי או מת אני שואל אותך, את יודעת זה תלוי גם בך" (מתוך "פרפר")

the king 25983

New member
וואו יש ממש הרבה...../images/Emo103.gif

אבל הכי אני אוהב את "שוב החלטתי לא להחליט, לשוט כמו המחט על ה תקליט, אני לא זוכר אם יש לי שריטה" אגב, היה כבר פעם משחק כזה... כאן וגם פעם רותם התחילה משחק ממש נחמד אבל היא לא גמרה אותו ולא נתנה לי לגמור אותו, כאנ ולמי ששכח את האולסטארים של רותם יכול לראות אותם בלינק מה שאני כועס עליו זה שאני פעמיים ניסיתי להתחיל שירשור על טעויות בשירים, כאילו שחשבנו שזה איזה מילה וזאת הייתה מילה אחרת, לדוגמא: חשבתי שלשיר קוראים "שיניים חסומות" ואז גיליתי שקוראים לו "שנים חסומות", דברים כאלה. ביחד עם השירשור הזה גם ניסיתי לפתוח שירשור של מילים שלא הבנו ואני שאלתי מה זה רסטראפי שנמצא ב"בעיר הזאת" ועדיין אין לי תשובה על זה...

../images/Emo13.gifהנה שלי..למרות שיש עוד הרבה..

"זה הכל בדמיון שלי..מה שנקרא= החיים שלי.."

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ../images/Emo152.gif

"אז נשארתי שם, הקזתי לה דם-כשניסיתי לשנות לה את העולם" " עצלנות כושלת כישלון חרוץ בזבוז פרוע ואין לי תרוץ" "בהתחלה עוד חשבתי עליה אחר כך הפסקתי לחשוב" ציטוטים מלהקות אחרות: " אל תשאלי מה שעובר עליי , רק תשאלי מה שעובר עליי" טוב אני לא מצליחה לחשבו על עוד ...*ישנונית*

i love INDIANA

New member
אוקיי זה לא של מוניקה אבל שיהיה....

"בתוך הקירות הלבנים בחדר הזה, היא חולמת על שמיים,אוליי היום הדם יפסיק לזרום.והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה..." (היהודים-מציאות נפרדת/ג'קי) "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהיה קים" (שפיות זמנית/הקיץ האחרון) " הם חיים בשטחי ההפקר,בצד האפל של העיר, הם קשורים רק אל הצל של עצמם, המרצד על הקיר" (אהוד בנאי/ילדי הלילה) "אינסוף מתים מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח, במקום דפים רושמים על מצבות" (היהודים-היהודים/עידן האלוהים) " ואני ממולם מחזיק שתי משואות, האחת בשבילי השנייה לבאות, בכל זאת" (היהודים-פחד מוות/פעמון מלחמה) "אז מה עושים עכשיו וכיצד ממשיכים?,מי יודע בכלל לאן אנחנו הולכים?, מה יהיה אם בסוף לא נראה מלאכים?, מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים, רק שותקים" (היהודים-פחד מוות/פעמון מלחמה) "אז אני חי בעולם, בעולם מיליטנטי. ושוב פעם רואים פה דם, תמחבל הזה היכרתי. כבר אין לי כסף לקנות את מה שפעם עישנתי" (היהודים-היהודים/אינטרמת) ואחרונים של מוניקה: " היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים" ( סאן חוזה) "ונחיה מדקה לדקה, נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה" ( מכה אפורה) "אחרי חצי שנה בכלא תל מונד כתבו עליו בעיתון, כל האינטלקטואלים, דיברו על גורלו הקווקאי" (הר של בייגל'ך)

גם לי יש תציטוט הזה!../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

התכוונתי לציטוט:
"מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח"[היהודים-עידן האלוהים]
"הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר"[היהודים-גניבה]
"תמשיך להתפלל לחרש למעלה,אומרים שהוא שומע כל אחד"[היהודים-מחפש תשובה]
"צורח בורח למקום שלא יציקו לי"[נמרוד והבודדים-צורח]
"אני הבנתי שלא אהיה כל מה שרציתי אולי דומה אבל לא אכפת לי יותר כל מה שהיה אני לא זוכר"[מופע הארנבות של ד"ר קספר-תראו אותי]
"וגם אמא לא מבינה אני שלי ולא שלה כי אני שייך רק לי"[מופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי]
"אל תשכחי שאמרתי לך אל תשכחי שהכל כבר ידוע מראש אנו כאן להעביר את הזמן"[אביב גפן+ברי סחרוף-סוף העולם]
"אל תתנצל תשפיל מבט,כי אתה יורד למטה כדי לחזור"[ברי סחרוף+רמי פורטיס-הדלת]
"הם סגרו לו את הדלת כבר רצו הרבה שנים איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים"[אביב גפן-גן החטאים]
"כמה צלקות זה כל מה שנשאר"[אביב גפן-צלקות]
"לכולנו יש רק סוף אחד לא מפואר סוף קצר.........כי כולנו בכיוון אחד"[אביב גפן-זיגוטה]
"והתברר שאיש דתי בלי אלוהים ראה יותר מידי שלטים ועוד חייך במעצר"[אביב גפן-מרד הדמעות]
"מרוב כל השקרים שכחתי מי אני"[אביב גפן-המכתב]
"שתיקה שלי זו צרחה הכי גדולה"[אביב גפן-שתיקה]
"אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים"[שייגעץ-חייל של 100 שערים]
"שוב לא ישנת כל הלילה אתה קורא לזה חגיגה,אבל ברגע שגמרת אתה שוב מוכה דאגה"[שלום חנוך-מציצים]
"עד שלא תרגיש חופשי לא תהייה אמיתי"[מוניקה סקס-הפוך בשמש]
"כביש מהיר בין הלילות מעליו נמתח עוד יום"[מוניקה סקס-כביש מהיר]
"נערת החלומות נסיכת האשליות אין לך כבר סיבה לחזור"[מוניקה סקס-כביש מהיר]
"הדמעות האלה לא בשבילי אני מתחפר באלנבי"[מוניקה סקס-אלנבי]
"אלוהים בלילה יותר קל לחיות"[מנויקה סקס-בעיר הזאת]
"מלא בעובדות חסרות כל ערך"[מוניקה סקס-שנים חסומות]
"בהתחלה עוד כתבתי לי אחר כך הפסקתי לכתוב"[מוניקה סקס-אחר כך]
"איך זה כל אחד נהייה לי איזה רוקסטר כשלי עדיין יש קשיים לשרוך תאולסטאר"[מוניקה סקס-180]
"אני יודע כל מה שלא חשוב לדעת"[מוניקה סקס-אני יודע]

סתם תיקון...

בשיר שלי: אפילו אמא לא מבינה אני שלי ולא שלה כי אני שייך רק לי. יעל ובא לי להוסיף ציטוט שהתאהבתי בו (ובשיר עצמו): "החלטתי להיות בריא להפסיק לשתות להתחיל לשחות אבל זאת רק עוד הפסקה זמנית. שוב ישבתי לבד במסעדה וראיתי גבר מדבר עם אישה, אלוהים לא יכול להיות שזה כל מה שיש. היא באה אלי אתמול ואמרה שהשתניתי נורא אבל היא היתה שיכורה חרמנית. אז לקחתי תגיטרה שלי והלכתי ברחוב הראשי, אלוהים בלילה יותר קל לחיות. בעיר הזאת".

the king 25983

New member
מה זאת החוצפה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif

אם כבר את מצטט מהשיר הנהדר הזה (שלדעתי הוא אם לא הכי טוב, אז בין השירים הכי טובים של מוניקה) אז את חייבת לצטט לפחות עוד שורה אחת: "שוב החלטתי לא להחליט, לשוט כמו המחט על ה תקליט..."

the king 25983

New member
../images/Emo122.gifאיך את יכולה../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

the king 25983

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

גם אני רומני

"בלבלי אותו, אל תעשי לו חשבון, בלבלי אותו עד שלא יוכל לישון..." סתאאאאאאאאאאאאאאאאם חחחח ועכשיו ברצינות: אני בחרתי דוקא לצטט משהו מתוך האלבום של יהלי לבד (שהוא לדעתי האלבום הכי טוב שיצא בכל הזמנים... אני מקווה שיש פה אנשים שמזדהים איתי) "יש לי סיפור איתה יש לי סיפור עם עצמי אני לא זוכר מה משניהם דימיוני לא זה לא עוזר להסתכל בראי" שיר ענקקקקק הוא ניכתב בדיוק עליי, בכלל כל הדיסק הזה מאוד מדבר אליי...

למעלה