שירשור קאברים בעיברית לבוב דילן....

depon

New member
שירשור קאברים בעיברית לבוב דילן....

שמעתי היום שאריאל זילבר חידש באלבומו("אנבל") האחרון את Neighborhood Bully... ואכן כך -"ביריון השכונה" מופיע בדיסק החדש של אריאל זילבר(מי שרוצה לשמוע חלק מהשיר,יש בקישור) אז למה שלא נתחיל פה טופיק לשירים של בוב דילן שעשו להם קאבר לעיברית? אני אתחיל מהמוכרים יותר: רמי קלינשטיין- צעיר לנצח Forever Young אביב גפן- גשם כבד עומד ליפול A Hard Rain A-Gonna Fall אריאל זילבר- בריון השכונה Neighborhood Bully דני ליטני: -Blowin' in the Wind -אדוני המלחמה Masters of War -גשם כבד עומד ליפול A Hard Rain A-Gonna Fall -Blues to the north Country girl אתם מוזמנים להוסיף...

אלבום דילן בעברית

של להקות פרויקט הגומיה. שם האלבום רוחות של טמטום שירים: congratulations באמת מזל טוב idiot winds רוחות של טמטום queen jane approximatle המלכה אסתר (בערך) a simple twist of fate התעוותות של הגורל all i really want to do כל מה שאני רוצה sanior סניור man inthe long black coat האיש במעיל השחור angelina אנג'לינה make you feel my love שתרגישי את אהבתי spanish harlem incudent ילדת רחוב you're a big girl now את ילדה גדולה עכשיו most of the time רוב הזמן (הקאבר הכי טוב לדעתי)

אני לא יודע

אם נשארו עוד עותקים. הייתה להם גם בעיה עם הזכויות יוצרים שהתגלתה רק אחרי צאת הדיסק.

depon

New member
../images/Emo2.gif הייתי שם כ"כ הרבה,איך פיספסתי?!

הלכתי לראות:)

depon

New member
וואי וואי!!! 4 עונות של אביב גפן

לפני כמה חודשים חשבתי על זה שהלחן של "4 עונות" של אביב גפן בטוח לקוח ממקום אחר,הייתי גם די בטוח משיר של דילן חיפשתי וחיפשתי,שאלתי מעריצים של אביב גפן ואף אחד לא ידע,אפילו אמרו לי שבחוברת של הדיסק לא מוענק קרדיט על הלחן לאף אחד(מלבד גפן עצמו) ומה שמוזר שאת I WANT YOU אני מכיר לא מהיום,ומשום מה אף פעם לא קישרתי רשימה מגניבה לגמרי,אני אבדוק את הדברים שם:)

תודה רבה על המחמאה !!

אל תרגיש לא נעים עם זה, אני כותב על לא מעט דברים ואני לא מצפה לזה שידעו על הכל. מה גם שאף פעם לא מאוחר להכיר דברים חדשים. אני מוכרח בעניין זה לספר שבכל פעם שאומרים את המשפט הזה זה מזכיר לי שלהבדיל, כשהתחלתי להתוודע למוסיקה של בוב בתחילת שנות ה-90'. זה היה בדיוק כשיצאה סדרת הבוטלגים 1-3, אני הרגשתי ממש לא בסדר עם זה שיצא לי להכיר בגדולתו בשלב מאוחר של הקריירה שלו. מה לעשות שרק אז התחלתי לדעת אנגלית, ובאמת בין הדברים שאני זוקף לזכותו של דילן זה שההערכה שלי ליצירותיו עודד אותי לשפר את השפה. מסתבר שאף פעם לא מאוחר. הספקתי לראות הופעה שלו בנמל חיפה, לראות את הקאמבק הגדול שלו, את החזרה שלו לתקופה האקוסטית שלו וכו'... ומי יתן שנזכה להמשך חיים טובים וארוכים כאלו !!

Chocoholic

New member
כשהבאת את הקישור

הרסת את השרשור כש"גילית לכולם את התשובות"
סתם... אני לא יודע איך האתר שלך עדיין לא מופיע בקישורים... אז החל מהערב הוא מופיע.
בקשר ל 4 עונות / I Want You - אולי אני צריך לשמוע שוב את השיר, אבל אני לא חושב שהלחן הוא ממש אותו לחן; מצד שני, העיבוד הוא ללא ספק זהה למדי.

Yanchu

New member
וואוו, סחתיין על הרשימה!

אני זוכר שכל פעם ששמעתי את בגלגול הזה של שלום חנוך זכרתי את הדימיון הצועק לצעיר לנצח (או לForever Young...), אבל לא היה ידוע לי על שום השפעה או משהו רשמי ששלום חנוך אמר או כתב בקשר לזה... מאיפה המידע על השיר הספציפי הזה?

תודה, תודה !!

יש דברים שהגעתי אליהם מידע אישי שלי ויש שמתוך ידע של אחרים כמו שציינתי בסוף הרשימה. בכל אופן לכל דבר יש את הבסיס שלו והוא לא איזו סתם השערה. מה שנקרא עשיתי שיעורי בית. אני שמח שאתם נהנים מהרשימה.

למעלה