שירשור קניות והמלצות על דיסקים

קניתי היום את

לחברי הפורום שלום רב קניתי היום את אלבום האוסף של שיקו בוארקה מן הסדרה "מילניום". נחמד. שבת שלום נעם

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif דו"ח קניות

בשעה טובה הגיע עוד משלוח דיסקים חם מהתנור ישר מהאתר של סאבמרינו. להלן רשימת הדיסקים: JORGE BEN JOR.MTV ACUSTICO - JORGE BEN/BANDA DO ZE PRETINHO ADRIANA CALCANHOTO - PUBLICO MILTON NASCIMENTO - MILTON NASCIMENTO OS PARALAMAS DO SUCESSO - LONGO CAMINHO KID ABELHA - ACUSTICO MTV.UNIVERSAL MUSIC כמו כן צריך להגיע לחוד בגלל מלאי לא מעודכן אצלם דיסק של CIDADE NEGRA, לא המופע מ MTV אלא אחר וחוו"ד עליו ארשום לכשיגיע. והתרשמותי הראשונה: הדיסק של JORGE BENJOR: לא רע בכלל, חלק ממסורת הכוכבים במופע אקוסטי אלק של MTV. דיסק כפול הכולל ביצועים מהידועים שלו. עם זאת תרשו לי לומר לכם שכבר שמעתי הרבה דיסקים שלו מהופעות חיות וכו' ואני תמיד אוהב את המקור מהאולפן. ADRIANA CALCANHOTO - אין מילים, דיסק חובה. MILTON DE NASCIMENTO - דיסק מוצלח שלו, הרבה סגנון ביטלס ברקע (בכלל מין דיסק מחווה / קאבר לביטלס וסגנונם). 4 מתוך 5. LONGO CAMINHO )PARALAMAS DE SUCCESSO) מה להגיד לכם? התאכזבתי. דבר ראשון חלאס כבר עם הכיסויים לשירים באנגלית וספרדית, מתאים לסבא קאיטנו וגם כבר מתחיל לעלות על העצבים. חוצמזה בהשוואה ל HEY NA NA NA שלהם זה פשוט מכה, יותר מדי גראנג' וזבל ברקע. ממש לא אהבתי. KID ABELHA MTV ACUSTICO - לא רע בכלל, אהבתי את הביצועים ואת הדיסק באופן כללי, מאד נעים לאוזן, ממליץ. למי שמעוניין בחוו"ד מורחבת (אל תצפו שאכתוב על כולם בפירוט כי אני גם חולה השבוע) שייתן קריצה. ביי ושבת שלום!

lbt1

New member
המלצה לדיסקים

מומלץ ביותר casa de samba בהופעה חיה. דואטים מדהימים של טובי הזמרים ומיטב השירים, רכבת 11 בביצוע איווט סנגלו ax-amor בביצוע של מרטינו דה ווילה וסימוני. טימבלדה בהופעה חיה מארחים את קיטנו וולוסו איווט סנגולו צרלינו ועוד

shellyland

New member
שתהיה לי בריא, אלדרין...

היום עשיתי קצת סדר בדיסקים שלי ומצאתי שם את הדיסק של אדריאנה קלקאניוטו. האזנתי לו שוב ותהיתי איך יכול להיות שהוא היה קבור אצלי ב"דיסקים שלא שומעים אותם" ובאתי לשאול אתכם מי מכיר ומי יודע לתת לי פרטים נוספים עליה... אז מה אתה יודע לספר?

ler

New member
הדיסק Publico אהוב וחם ואם את זוכרת

כבר הזכרנו את Adriana Calcanhoto בעבר, כולל קישור לאתר המפורט והמושקע שתרם לנו... מי אם לא eldarinn.

eldarinn

New member
Muito obrigado ../images/Emo45.gif

אם עוד יש שאלות ספציפיות אחרי התזכורת הנ"ל את מוזמנה לפנות חחח

מעוניינת מאוד מאוד מאוד..

..(מאוד מאוד מאוד מאוד...) בחוות דעת מורחבת על הדיסק של Kid Abelha.. ותרגיש טוף!

Baiano

New member
על הדיסק של Kid abelha

טוב, אז דבר ראשון אם את מאוהבי הלהקה, הדיסק האחרון אקוסטיקו MTV הוא דיסק מצויין! בצורה מעניינת שנת 2002 היתה שנה מאד פורה לדיסקים בסגנון זה: אציין לטובה (כבר ציינתי אבל מה זה משנה) את cidade negra שלדעתי הוציאו דיסק שהוא ממש יצירת מופת ואני לא מגזים... pato fu גם הוציאו ללא ספק דיסק מעולה (אקוסטיקו MTV). לעניינינו - Kid abelha, הלהקה הותיקה הזו שנדמה שרק משתבחים עם השנים... נותנים בדיסק הופעה מעולה כמו שרק הם יודעים לתת, בשילוב זמרים אורחים ובלהיטיהם הגדולים בגרסאות טובות מן הרגיל! רציתי לציין לטובה שירים נבחרים מהדיסק אבל לצערי אסיים בכתיבת שמות כל השירים כמעט וזו רשימה לא קצרה - 19 שירים בדיסק שכולו מוסיקה טובה ללא נפילות. אני מאחל לעצמי ולך רק רכישות כאלה!

דבר 1, תודה רבה על ההתייחסות..

דבר 2, הדיסק של Patu Fu אכן מקסים, זאת להקה עם יכולות מדהימות.. דבר 3, למרות שאני לא ממעריצי Cidade Negra, אי אפשר להתעלם מההמלצות שלך.. איך קוראים לו? ובחזרה ל- Kid Abelha - לא ידעתי שמדובר בדיסק אוסף, אבל זה רק מבטיח שהוא אכן יהיה מצויין.. אתה חושב שניתן להשיג אותו בארץ? (למרות שמבחינת המחיר, גם אם כן, יותר כדאי פשוט לבקש מהחברים שם שיקנו וישלחו..)

Baiano

New member
Acustico Mtv

זה השם של הדיסק של cidade negra , כמו גם pato fu ו-kid abelha...

eldarinn

New member
תודה רבה שהתייחסת כבר עבורי באיאנו

לאחרונה אני מאד עסוק והוקל לי שמישהו התייחס לעניין עבורי כי נעלמתי ליומיים
. אני די מסכים עם האמור לגבי הדיסק למרות שבבחירה בין האקוסטי של קיג'י לבין סידג'י נגרה מעדיף את השני אבל זה עניין של טעם כבר יותר ספציפי ושניהם באמת מציאה ללא דופי.
כמו כן רציתי להביא לידיעתכם שאתמול הגיע הדיסק של סידג'י נגרה שדיברתי עליו קודם לכן בתחילת השרשור ושמו QUANTO MAIS CURTIDO MELHOR והוא ממש אבל ממש מוצלח. נלך על חצי הכוס הריקה - מתוך 11 שירים התרשמתי ל"בינוניות" (לא אגיד אפילו לרעה) רק משני שירים וכל היתר ממש הנאה. לחובבי ה MPB עם נגיעות מודגשות של רגאיי ומקצבים אפריקאים קלים.

Baiano

New member
quanto mais curtido melhor

טוב, אני שמח לראות שיש לנו טעם משותף, הדיסק הזה הוא גם מהחביבים עליי (ויש לי את כולם) אם כבר הספקת לשמוע ולהכיר אתה בטח אוהב את nos baracos da cidade, לשיר הזה יש לcidade גרסא חיה מעולה, עם Gabriel, o Pensador וkid abelha גם מבצעים את השיר בגרסא אקוסטית משלהם; לדעתי a cor do sol מוצלח יותר בגרסתו האקוסטית והמהירה יותר. עוד שירים גדולים הם ja foi, a estrada, sabado a noite... לא סתם הרבה שירים מהדיסק מופיעים בדיסק הHITS וההופעה האקוסטית... קנית דיסק מוצלח ללא ספק, ודי מיצית את cidade איתו, עם הHITS ועם האקוסטי, אם תרגיש עדיין שחסר לך עוד מהם אז הרכישה הבאה תהיה לדעתי enquanto o mundo gira שפותח בpodes crer המעולה (שאותו אתה כבר מכיר מהאקוסטי). לגבי kid, (שיש לי 11 דיסקים שלהם, ועדיין חסרים לי 5...) - מומלצים האוספים (אוסף שנות ה80 שלהם והאוסף שיצא בשנת 2000) והדיסקים האחרונים (surf וautolove), שאר הדיסקים נחמדים אבל זה מכה להתחיל לאסוף אותם מה גם שחלקם קשים להשגה... (מה לעשות להקה ותיקה)

למעלה