שירשור קשר~

DeathD

New member
שירשור קשר~

הפורום בן 5, בואו נשמור על הקשר גם בהמשך. שם: גיל: תאריך לידה: מסן: אייסי: מייל:

אני

אורנית 20 18.9.86 אין לי ממש זמן לשיחות באיי סי או במסנג'ר,אבל אם בכל זאת אתם רוצים אותם-שלחו לי מסר.

remundo

New member
יוש!

תמרי כמעט 19 18.9.88 [email protected] (זה גם מייל וגם מסנג'ר. ואייסי יש לי שניים או שלוש, לא זוכרת, אני כבר לא מתחברת כל כך וזה גם עושה לי בעיות XP)

בהפרש של שנתיים..

אני נולדתי בדיוק 8 שנים לפני שמגדלי התאומים נפלו.. אבא שלי אוהב לצחוק על זה- כי מעלי יש 2 תאומות ומתחתי יש 2 תאומות.. וחצמזה יש לי אחות מסכנה- רק השנה סיימה כתה א'.. לוידעת שמצפות לה עוד 11 שנות סבל ועינוייםם..

remundo

New member
מגניב XD

זה לא מוכרח להיות סבל ועינויים, זה תלוי באיזה בצפר לומדים ומי החברים שלך ואיזה מורים יש לך ואם יש לך מזגן בכיתה או שהוא מעל לקסיוסק בית הספר ויש שם ריח של טיגון כל הזמן. (מגעיל. בשנה ההיא ירדתי 10 קילו. XP אל תדאגו, מאז עליתי אותם ועוד יותר מהם בחרה XD )

chi12

New member
בי"ס זה לא כזה סבל

איזה מגניב לכן שנולדתם באותו יום. אני חושבת שזה מגניב שאנשים נולדים באותו יום כמו שאתה רק כהם לא גונבים לך את החגיגהXD *מסתבר שכולם אצלנו נולדו בחודש טבת, אבל...* בקיצור תהנו!

Yuske

New member
נו טוב בסדר גמאני...

שם: גילעד דוג'רס טרי יוסקה יוחאי והרוח ששמה זה רוחו של יפתח... גיל: 21... תאריך לידה: 18.6.86 מסן: [email protected] אייסי: אממממ 129443589 אם אני זוכר נכון אבל הוא לא בשימוש כבר מזה...מלא זמן רב...אבל אם יוצא לכם להוסיף את המספר הזה אז תגידו לי מה הכינוי ששמה כי אני רוצה לדעת עם צדקתי אימייל: כמו המסנ... אה ואם אתם רוצים אז תוסיפו אותי...אני גרוע בלהוסיף אנשים:X....

tenshichan

New member
אני ^^'

שם: בת-אל גיל: 16 תאריך לידה: 9/2/91 מסן: [email protected] אייסי: לאזוכרת מספר^^" גם לא משתמשת בו @@ מייל: כמו המסן

star_female

New member
נו טוב

שם: טלי גיל: 22 תאריך לידה: 17.02.1985 מסן: כמו המייל, אבל אני בקושי מתחברת כבר אייסי: אם למסנג'ר אני בקושי מתחברת אז לאייסיקיו בכלל לא... מייל: [email protected]

למה מזעזעת? אני נקרעתי בפעם הראשונה שקראתי..

בכלאופן, כולכם קשישים..! היחיד שאיכשהו קרוב אלי בגיל זה דודי! לונורא, נסלח ונשכח..

למעלה