את מי אתם הכי אוהבים מ"דרוש מנהיג?"(דרגו מ-1-10): *בחרתי לפי מה שראיתי אותו הכי משתף פעולה ועושה דברים... 1.קרן נתנזון8 2.מוריה לפיד4 3.ואדים2 4.מירב8 5.שי6 6.עופר9 7.עביר קובטי8 8.יומטוב משה8 9.איקי7 10.יוסי בן-דוד8 11.שיר אופיר6 12.ליטל6 ועוד שאלה-מה דעתכם על התוכנית?(מ-1-גרועה,ו-10-מצוינת!)6
דוז פואה ליוסי המקסים השניה שיר אופיר החמודה השלישית מיטל הרביעית קרן ,החמישי ואדים הנחמד ,השישי עופר, השביעי איקי קלנר, השמינית מוריה קור , מס 9 שי ,מס 10 לעביר, מס11 למירב הארסית והנחשית
איקי - הכי מוצלח שי - הכי מקסים קרן - הכי אנרגטית מוריה - הכי אמיתית מיטל - הכי מתאמצת יוסי - הכי רוצה יום טוב - הכי יצירתי שיר - הכי יפה עופר - הכי אגואיסט עביר - הכי לא אמינה מירב - הכי רעה ואדים - הכי בכיין והדירוג בהתאם!
אני שאלתי אותך למה דירגת כמו שרצית (מי בכלל מצליח להבין מה התכוונת בדירוג שלך????) שאת מעבירה ביקורת? אם ראית את הפרק האחרון היית מבינה למה הערביה היא לא אמינה! מצביעה נגד מוריה בגלל החזון שלה, שהוא כאילו רק ליהודים, אבל גם היא רוצה להגשים חזון רק בשביל נשים ערביות.... אז זה ברור? ולגבי מירב וואדים, ממש מיותר להסביר לך למה. את כנראה לא רואה את הסדרה.
אני שאלתי אותך למה כדי לדעת...אני פשוט לא חושבת ככה. אתה לא רוצה להסביר למה דירגת ככה לא צריך. אני יכולה להסביר לך למה בחרתי בכל אחד אבל אתה לא שאלת, אז בסך הכל רציתי לדעת מה אתה חושב. תרגיע..ואל תקח את זה כביקורת..ואל תעצבן