שירשור שאלות,בקשות,הסברים

your star

New member
בקשה קטנטנה../images/Emo70.gif

היי שמי אור ואני שמחה להצטרף לפורום!(אני חדשה) אז אני אשמח אם תכנסו לקומונה שלי: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=GameBoys4ever ואני ממש שמחה להיות פה
LoVe-Or

ג ב ש ו ש

New member
שירשור שאלות,בקשות,הסברים../images/Emo88.gif

נצלש"ים ועוד.. מור,עצה שלי,תפתחי שירשור כזה כל יומיים בערך ותשרשרי אליו את כל השאלות שפותחים עלייהן סתם הודעות חדשות,וגם בקשות וכל הדברים שפחות קשורים וצריכים לפתוח עלייהן הודעה

Mr pop

New member
תראי אני אסביר לך משהו.

אני בפורום רוני בתפוז ורוני כותבת שם כי היא ידעה שיש פורום רשמי עליה בתפוז רק אחרי שהמנהלת של הפורום שהיא עכשיו גם חברה שלה סיפרה למנהלת של רוני או לרוני על הפורום ומאז רוני כותבת בפורום בתפוז. רן הוא כוכב ענקי בארץ הגישה אליו או אל נינט מאוד מאוד קשה כי הסוכנים שלהם שומרים עליהם כמו איך להגיע לזהר יעקובסון שזאת הסוכנת של רן אני לא יודע לדבר עם רן זה קשה אולי דרך תפוז יסדרו אבל לבנתיים זה לא יקרה גם כי הפורום נורא חדש עוד לא סגרנו 5 דפים.. אולי בעתיד אולי בפורים

shachari

New member
../images/Emo45.gif צודק ..

אפשר גם לעשות שירשור
לכל יום ואז מה שלא יהיה קשור לרן יהיה שם והיה פחות בלאגן בפורום .. כי באמת יש פה יותר מידי בלאגנים

ג ב ש ו ש

New member
חחח מה ז"א?,בכל הפורומים שאני../images/Emo88.gif

מנהל אני עושה את זה ופה חשבתי לעזור לה עם זה

o0o0GalusH0o0o

New member
שמעו....

דודה שלי מכירה את רן אז אני יכולה לומר לה שתאמר לו שנפתח פורום שלו בתפוז, שיכנס מדי פעם וישלח לנו הודעות!

למעלה