שירשור שאלות קטנות

blck angel1

New member
שירשור שאלות קטנות

כי נמאס שכל הזמן פותחים שירשורי סתם ומורידים שידשורים חשובים כמו שירשור הפאנארט של לי LI

לי Li

New member
../images/Emo6.gif

ייאי, השרשור שלי חשוב

נמנמ... כמה שאלות...

קהקו יחזור לעצמו מתישהו?? כי הוא ממש מסכן שהוא לא הוא עצמו (אני מתה על ילדים קטנים חחח סות גם חמוד) האם הוג'ו איך שלא קוראים לו ידע שקאגומה היא נמצאת בעולם של יפן הפיאודלית? וזהו... חחח (הרגע קבלתי מתנת ימולדת :) כמה דברים של טיפוח... היה לי לפני חודש יומולדת... איזה חמודים הם!! הבנים של חברה של אמא שלי הם בני 3-7... יודעים לספור עד 10 באנגלית... אני בגיל כזה לא ידעתי כלום מהחיים שלי...חחחח)

לי Li

New member
וואי

גם אני חשבתי אתמול (אל תשאלו למה -.-) על העניין עם קוהאקו והאם הוא יחזור לעצמו! אז אני מצטרפת לשאלתך. ונמ, האם הראת בהודעה זאת סימני פדופיליה? *מצמצמת עיני למבט חשדני* אה, ובנוגע לשאלה השניה, הוג'ו לא יודע שקאגומה נמצאת ביפן הפאודלית. לבנתיים כל הבית ספר שלה חושב שהיא חולה 0.0

s a n g o

New member
***ספוילר***

הוא יחזור לעצמו כנראה ביום ראשון , ה - 31.4.2005 . הוא איבד את זכרונו פשוט ועוד אני לא יודעת

keshush

New member
יש לי שאלה

מה הכישורים של ג'אקן חוץ מלהתחנף לסאשומארו?????

שאלה 1! (פעם ראשונה שז אחד) :)

טוב אז רציתי לדעת על מה הסרט של אינויאשה 3? כאילו, מישהו יכול לכתוב תקציר של זה?

Hadassmn

New member
טוב בפעם 100

מה יההי עם קגומה ואינויאשה בסוף? איפשהו קראתי שהם יתחתנו נראה לי זו סתם שמועה אז מה יקרה בסוף?

כן, לי יש שאלה קטנה

שמתם פעם לב שלקאגורה יש מלאי בלתי נדלה של נוצות, ולסאשי יש צעיף פרוותי סקסי להפליא? האם זהו רמז מתרים לכך שהם יעלו מופע ריקודי גוגו משותף בתלבושות חשפניות, עתירות נצנצים, צעיפי פרווה ונוצות?

Fay Wood

New member
XDDDDDDDDDDDDDD

ולא, הם לא יעלו מופע ריקודים בתלבושות חושפניות!!!! למרות שהמחשבה על זה משעשעת... חחחחח!!!XD

Fay Wood

New member
שאלה... יותר בקשה.. שיהיה-

לא זוכרת מתי ומי- אבל מישהו שם פה קישור לפאנארטים מהממים של סאנגו ומירוקו, ואני הייתי מאוד באקה ולא שמרתי את זה
. אז עכשיו אני משועממת בטירוף ורוצה לראות את התמונות האלה
למישהו יש את הקישור?

Kagome13

New member
אמממ..

יש לי תמונות של אינויאשה וקגומה בתחתונה, ושיש להם 3 ילדים מוזרים..חעחע אם באמת יתחתנו? בסרט או בסדרה??

למעלה