מתי יעלה הראיון עם עומרי רוטברד? הבנתי שהיום שיר ביטון ועומרי מתארחים ומספרים על הקשר....
ה הקולפת New member 15/6/06 #1 מתי יעלה הראיון עם עומרי רוטברד? הבנתי שהיום שיר ביטון ועומרי מתארחים ומספרים על הקשר....
מ מדהים25 New member 23/6/06 #5 איפה שאר המערכונים??? למה יש רק 2 היו יותר? אי אפשר לשים אותם...אני רוצה לקשר אותם ואין מה...
L look away New member 19/6/06 #3 ש.ח לפי האתר-ניתן לראות שידור חוזר בימי ראשון בשעה 17:00 בערוץ 23 .
ר רונה הפ33ה New member 2/7/06 #11 למה רק ראיונות??איפה כל המערכונים הראינונת ארוכים מדי...ולמה לא שמים את המערכונים אני רוצה לקשר אותם ואי אפשר אז עם אפשר יהיה לשים את המערכונים זה יהיה יותר טוב!!!
למה רק ראיונות??איפה כל המערכונים הראינונת ארוכים מדי...ולמה לא שמים את המערכונים אני רוצה לקשר אותם ואי אפשר אז עם אפשר יהיה לשים את המערכונים זה יהיה יותר טוב!!!
פ פיקית קטנה New member 3/7/06 #12 מתיי יהיה לתוכנית 3 שידור חוזר? לאתר של שרונה פיק! http://www.limmon.net/mysite.php?id=62749
L look away New member 3/7/06 #13 ש.ח לפי האתר-ניתן לראות שידור חוזר בימי ראשון בשעה 17:00 בערוץ 23 .