התוכנית הזו "החיים" שהשיר הולך בערך ככה: אלה הם החיים כמו חגיגה רק שאין לה סוף נקווה רק לטוב ונזכור את המנון החיים חחח משו כזה.. והיו שם כול מיני חיידקים כאלה שהיו נכנסים לגוף האדם וכאלה
הינה תמונה משם. של אנטול התנין סדרה ששודרה בערוץ הילדים בשנים 94-95-96 דמויות מאמא התרנגלות (דבי בסרגליק) זבל (גיורא קנת) יוניסס האפרוח (יובל סגל) די ג'יי השועל (לא זוכר מי דיבב) אנטול התנין (יעקב יצחקי - אני חשוב שזה השם) טלי גופמן - גוטפריד - דבבה דמויות אורחות. הסדרה הוקלטה באולפני נ-ל-ס בתקופה היפה והטובה שקובי אשל עבד שם שיר סיום (אנטול שר): בטח הכרת כבר את ביצת הדרום הטובה זה גן עדן אמיתי וטוב לי כאן כי זה ביתי כן זה ככה - הו בטח שכןא נולד הפופקורן הכי טעים בטח שכל אחד - מוצא פה המון חברים וכל אורח מאומן כן קולט מייד שיש עניין כן זה ככה - הו המנגינה נשארת כל יום היא קצת אחרת עוד יום גדול נגמר ונחזור מחר בלב ביצה נידחת נעים לחיות בייחד ועוד סיפור נגמר ויתחיל מחר
אבל בדרך כלל יש רק את הפרקים הראישונים או פרקים באמצע העונה כמו 30 וכאלה(130 זה 30 נכון?כאילו עונה 1 פרק 30) ותיזהרי חלק מיזה זה ביכלל מה שאומרים במהלך הפרק בלי התמונה זה מזה מעצבן אני מסיים להוריד ואני מגלה שזה רק הקל ובלי התמונה