שירשור שאלות

game boys

New member
גילאים!

מה גילאים של כל אחד מהבנים של גיים בויז??? תענו בבקשה אני חייבת לדעת!!

mamasitaa

New member
שאלההההההההההההה

מישו יודע עם לאדם אביחי ערן אושרי ושרון יש מערכת יחסיםםםםםם עם בנות? כאילו עם יש להם חברהההה או משווווו תענו לייייי בייי כוסוניםםםםםםםם

Hpeople

New member
שאלה בנוגע לקשר

מישהו יודע אולי איך יוצרים קשר עם משרד יחסי הציבור של "גייםבויז"? טלפון? אימייל? תודה!

לא ממש הבנתי את השאלה...חחח..

סורי על הבורות.. אבל אולי זה יעזור: - דרך האתר של רוברטו בן שושן, האמרגן שלהם, יש שם טלפון של המשרד שלו (נראה לי) ואי מייל שאפשר לצור קשר..

ממממ...

דבר ראשון.. חיבת להודות שיש לך את אחד הגינויים הכי מקוריים שראיתי.. חחחחחחחח ובקשר לשאלה שלך.. אז גם וגם הם להקה ממש טובה (לפי דעתי לפחות) והם שרים יפה.. אי אפשר להגיד שלו והם גם ממש ניראים טוב שזה עוד משו שמוסיף להערצה שלהם ושלא לדבר על זה שהם רוקדים יפה..

אוווקיי בואי אני יענה לך!

תראי פעם ראשונה ששמעתי עליהם זה היה רק מלשמוע את השיר הזדמנות שנייה מאז ששמעתי את השיר הזה נדלקתי עוד מלפני שראיתי אותם הם שרים פשוט מהמםםםם אמרתי לעצמי שאני חייבת לראות מי אלו ואז ראיתי אותם ועוד יותר התלהבתי חעחעחחע כפרות כמה שאני אוהבת אותם הם פשוט מוכשרים אחחחדדד אחדדדדד שירה ריקוד הכלללללללל מהכללללללל

בשיא הכנות...

חברה שלי אמרה לי יום אחד: אורנית בואי נעשה עם הלהקה שלנו את השיר הזדמנות שניה של הגיים בויז. אז אמרתי לה: מי אלה בכלל!?וצחקתי עליהם (ס=ו=ר=י). ואז כששמעתי אותו אצל אחותי נדלקתי, כל יום הייתי שומעת אותו 131862478216417 פעמים, עד שיצא גליה, ושמחה, ואז הייתי שומעת רק את שלושת השירים האלו, ואז אמרתי, וואלה, בדוק יש להם פורום, ונכנסתי לכל הפורומים האפשריים, ואז ראיתי תמונה שלהם, ובכלל לא ידעתי שמות, תאריכים, מקומות, תחביבים וכו'. אחרי כמה ימים בפורום שלטתי בהכל! ידעתי עליהם הכל! והתמונות...אוייי התמונות...כאלה יפות...אלוהים! אז אני נראה לי התאהבתי מכל הבחינות...כי מושלמים זה מ-ו-ש-ל-מ-ים-! <חופרת...>

נועוW

New member
ת'אממת../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif

אני ישקר לך אם אני יגיד שהם לא חתיכים
אבל אני בפעם הראשונה שמעתי אותם ברדיו שרים את "הזדמנות שנייה" ומאז התאהבתי בקול שלהם
כמובן שאחרי זה ראיתי תמונות והבנתי שגם לא חסר להם יופי. סה"כ בחרו כל אחד מהם בקפידה ובחנו את היכולות שירה שלהם

מותקק..כבר לא וחצי../images/Emo9.gif

יותר כפרעעעעע
יוווו עוד מעט מומולדת לאושרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני מתהההההההההההההההההההההההההההההה
על השלמותתתתתת

למעלה