שירשור שבועי
ל לאה14 New member 13/5/04 #3 ../images/Emo42.gif אני מצטערת שאני קצת באיטיות כי יש עכשיו משחק כדורסל
S ShakiRules New member 14/5/04 #8 כשרונית.... איזה יופי! צל"ש! המשיכי כך! יישר כח!! מקצוענית! ושאר ביטויי אחותי-את-מעצבת-פצצה למיניהם... גילה
כשרונית.... איזה יופי! צל"ש! המשיכי כך! יישר כח!! מקצוענית! ושאר ביטויי אחותי-את-מעצבת-פצצה למיניהם... גילה
ל לאה14 New member 14/5/04 #9 ../images/Emo42.gif זאת רק אני או שזאת אחת התמונות בסדרה ולא ראיתי אותה?!
S ShakiRules New member 14/5/04 #18 אז מאיפה את משיגה את כל הכותרות עם הכתוב וכאלה? כמובן שאני לא מדברת על התמונות הרגילות ששמת בחלק היותר מאוחר של השרשור.. אני מדברת על האלה שבהן שולבו כמה תמונות יחדיו וזה..... מי עשה את זה?
אז מאיפה את משיגה את כל הכותרות עם הכתוב וכאלה? כמובן שאני לא מדברת על התמונות הרגילות ששמת בחלק היותר מאוחר של השרשור.. אני מדברת על האלה שבהן שולבו כמה תמונות יחדיו וזה..... מי עשה את זה?
ל לאה14 New member 14/5/04 #20 ../images/Emo42.gif מכל מיני אתרים ויש לי בקשה קטנה: את שמה תמונות נורא מוכרות ובכיף אבל זה טיפה מפריע למהלך השירשור אז תודה מראש
../images/Emo42.gif מכל מיני אתרים ויש לי בקשה קטנה: את שמה תמונות נורא מוכרות ובכיף אבל זה טיפה מפריע למהלך השירשור אז תודה מראש