שירשור שבועי!

Emergency Exit

New member
שירשור שבועי! ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif

הרשתי לעצמי לפתוח את השירשור כי שאלתי פעם את שחר נראלי אם אני יכולה כי הגר עובדת או שהיא לא בארץ לא זוכרת, אז.. לא היה כבר שבועיים ועכשיו הינה הוא בא
שיר השבוע של פראמור:
שיר השבוע לא של פראמור:
קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע:
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע:
סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תיכנונים לשבוע הבא?

mafakit

New member
... |אלפקה|../images/Emo218.gif

שיר השבוע של פראמור:המ.. וואי קשה.. נראה לי לט דה פליימס בגין או מיי הארט
שיר השבוע לא של פראמור:דרים ת'יאטר-דה ספירטים קריז און
קליפ השבוע:יור לאב איז א ליי-סימפל פלאן DDD: להקה/אומן השבוע:פראמור בהחלט אלבום השבוע:ריוט
משהו חיובי שקרה השבוע:אה.. קיבלתי 50 שקל XD משהו שלילי שקרה השבוע:מתקרבים לסוף החופש ;; סדרה\סרט\ספר השבוע:הצעקה3 ציטוט השבוע:אמא שלי "לא לא.. שתי דקות זה הרבה קצת מדיי זמן.." XDDD תמונת השבוע:אין לי כח ><' תיכנונים לשבוע הבא? מבחן, יום הכרות עם המורים, להישאר 60! ~כן בטח XD ~

Emergency Exit

New member
שה-שה-שבוע!../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: מיז ביז. שיר השבוע לא של פראמור: ישכמה..
Ivoryline - remind me im alive Ivoryline - Hearts and minds Goo goo dolls - Iris American Hi -fi - Im a Fool ישראל בר און ומעיין חג'בי - מיליונים
קליפ השבוע: Ivoryline - Hearts and minds להקה/אומן השבוע: Escape the fate \ Ivoryline אלבום השבוע: The war is ours (זובי שהוא עוד לא יצאXD הוא אלבוםחתיך
) משהו חיובי שקרה השבוע: קנינו ארנב\ היתי עם לירן ואבא \ אכלתי אצלסבתא\ היתי אצל ענבר משהו שלילי שקרה השבוע: הארנב דיכאוני! \ איןכסף
סדרה\סרט\ספר השבוע: סופר מודל!
\ 'קעקוע התות' - אני מתה כבר לקרוא אותו כשיהיהליזמן
ציטוט השבוע: (מדברת על נחש) "אז מאכילים אותי באוגרים סיבירים" XDDD כתבתי לעומר אותי במקום אותו. איכ
תמונת השבוע:
סקיפיי
תיכנונים לשבוע הבא? ווליוםםםםם כינרת.

Emergency Exit

New member
חחחח צ'וצ'י,

הוא בן חודש וחצי, תינוק והוא כלהזמן מנמנם, תקוע בפינות, ואם הוא מקפץ אז הוא הופך ת'קערת אוכל מופרע.

Freak Out 16

New member
ארררג. גם אני רוצה ../images/Emo179.gif../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

גרר אני רוצה כל כך! זה לא פייר
ווליום כינרת
יש לחברות שלי הורים מפגרים. כבר היה בטוח שנלך

Earth to Bella

New member
העי החלפתי כינוי. ../images/Emo41.gif

BegForMercy [אור]. שיר השבוע של פראמור: מממ מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: Paper Shoes- Incubus קליפ השבוע: לא להקה/אומן השבוע: Incubus, Arctic Monkeys אלבום השבוע: Light Granades- Incubus משהו חיובי שקרה השבוע: חזר! משהו שלילי שקרה השבוע: בנאדם שממש חשוב לי ניתק קשר לתמיד... סדרה\סרט\ספר השבוע: כל הסדרות של יס סטארס בערך חחחח ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: נוסטלגיה אומייגאדדד תיכנונים לשבוע הבא? אימונים, ירידי חוגים, ינון, דניאל ? , פארנויה ?

למעלה