הייתה תוכנית מעולה!../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif
כבר המון זמן שלא הייתה תוכנית כזאת טובה וכמו שכבר אמרתי מלפני כמה ימים התוכניות של עפר ושירי בד"כ מעולות כי יש ביניהם כימיה והתוכנית זורמת ומצחיקה! יהיה נורא עצוב בלי התוכניות של שניהם מדיי פעם ואני גם נורא עצובה בלי קשר שלא היו הרבה תוכניות משותפות שלהם בזמן האחרון... בכל אופן יש לי די הרבה מה להגיד אז כדאי שאני אתחיל
הפתיחה הייתה מעולה!!! עפר הצביע על שירי ואמר: "שירי מימון! אשת השנה במוזיקה" ואז שירי אמרה: "עפר שכטר!" ואז לא היה לה מה להוסיף אז היא עשתה פרצוף כזה מצחיק
(אם תשימו
) אחר כך (אחרי השיר פתיחה) שירי התחילה את התוכנית בצורה הכי חמודה שבעולם ואמרה לעפר :"עפר, התגעגעתי אלייך..." ועפר (אם שמעתי נכון...): "פיציק, אני אוהב אותך" וחיבק אותה!!!
גאדדד הם כאלה מתוקים!!!
הפינה של עופריש הייתה קורעת מצחוק!!! השאלות, התשובות, הפרסים והתגובות של עפר ושירי בעיקר
המערכון על גל ריבה וצופית גרנט גם היה מצחיק ובייחוד השפתיים ה
ענקיות שעשו לעפר
הראיון עם מיכאל שבעיקרון לא ראיתי כוכב נולד 3 אז אני לא כל כך יודעת מי זה אבל הראיון היה קליל ונחמד... כמו הראיון עם מיכאל גם הראיון עם עינת היה אחלה אבל לא הבנתי את הקטע שעפר סידר לעינת את השיער בפעם השניה
פינת הסלבריישן הייתה מעולה!!! וסופסוף הבדיחות ממש הצחיקו אחרי הרבה זמן שהם לא בדיוק הצחיקו
אהבתי את הקטע על עודד מנשה שהוא "אמר" לעפר להרים ידיים
השיחה עם אלונה טל הייתה נחמדה ומצחיקה ביחד חחחח ממש אהבתי
שירי: "את לא גופה, את לא מחבלת אז את מצליחה. לא?" מאיפה היא הקריצה את המשפט הזה?
אוי גם עפר הרג אותי שהוא אמר שהוא חייב להשתין וזה כבר יוצא מהבית שחי (הוא באמת הזיע בטירוף
) חחחחחח
ולסיום – שירי ועפר נראו ממש טוב היום בלי קשר לתוכנית עצמה! ממש אהבתי איך שהלבישו אותם
אה וכמעט שכחתי את הקאבר של עפר – מדהים
בקיצור שידור מעולה – אני אישית אתגעגע לשידורים כאלה! המשיכו כך