שירשור שידור היומי תוכנית מס 106

שירשור שידור היומי תוכנית מס 106

יש לכם מה לרשום על השידור היום? אהבתם מה שהיה היום נהנתם ראיתם? אולי יש הצעה לעונה הבאה ? תגיבו על איך שהשידור היה היום ואם אהבתם אותו או אולי מה אהבתם יותר מה אהבתם פחות תגיבו פה פשוט

inbal321

New member
נצל"ש הילי כנסייייייייייי../images/Emo26.gif

אני לא מצליחה לשלוח לך מסרים

HiLi88

New member
אבל קיבלתי אותם../images/Emo13.gif

עניתי לך
לא ראיתי את השידור
אבל מזה רק 2 תגובות
תמשיכו להגיב!

יש למטה תגובה של המלאכית1

למטה כאן,למה את לא משרשרת אותה לפה? את רוצה שהיה הרבה תגובות תשרשרי אותה לכאן

שירשור שידור..../images/Emo24.gif

היה תוכנית מאוד מעניינת היום... אסי ושרי מהממים ביחד.... האורחים שהיו הם: ארי גולדמן וניסו סימן טוב מכוכב נולד 2 ניסו סימן טוב למרות שהוא עף מכוכבבב נולד 2 הוציא שבוע שעבר לחנויות דיסק סולו ראשון שנקרא LEE ארי גולדמן סיפר איך זה להיות הרווק המבוקש ושכל הבנות בעולם רוצות להיות איתו...הוא סיפר שיש לו מועדפת..אבל כנראה שנצטרך להסתפק בגילוי הקטן הזה ונמשיך לעקוב אחר ההתפתחויות בסדרה... עפריש הייתה מהממת והייתה לה פינה מעניינת על סדרות ומשחקי ילדים מהעבר דפנה לוסטיג חמודה...הפעם הייתה בלי מחשוף ועם משקפיים ועשתה פינה מעניינת עמית הדיג'י משום מה היה שקט מאוד היום....מישהו יודע מה קרה לו????? חבר'ה זה אחת מהתוכניות האחרונות של אסי אז בואו נהנה ממנו כמה שאפשר... אסי-אוהבים ומתגעגעים תמיד!!
מה דעתכם על התוכנית????

anat234

New member
../images/Emo27.gif

השידור לטעמי היה דיי משעמם
רק הריאיון עם ארי הציל את המצב [וגם זה בקושי] - אהבתי את כל מה שאסי אמר, על זה שאמרו לארי שיסדרו לו דוגמניות
ובכלל אהבתי את כל הקטע של משפטי פתיחה. הפינה של עפרי"ש מיותרת ביותר ואני לא מתכוונת לחזור על כל זה שוב כי אני מרגישה שאני טוחנת מים! עם ניסו סימן טוב היה גם דיי משעמם, חסרות אנרגיות... הפינה של דפנה לוסטיג הייתה דווקא דיי מעניינת

למעלה