שירשור שידור היומי תוכנית מס 107

שירשור שידור היומי תוכנית מס 107

אז מה היה לנו בתוכנית? מנחים:הדס מורנו ומיכאל מושונוב אורחים:אם סי כהן שהוא אחלה בחור יצא לי להכיר אותו במסיבה ואת וולטר הדיג'י שלהם סקאזי & וייד שני אמנים בסצנת הטראנס שאני חולה עליהם אחלה קליפ כמו שראיתם של הטראק Hit And Run אני אישית חורש עליו וגם החידונאי שכחתי את שמו אבל ממש מעניין לשמוע אותו הקטנות:דפנה לוסטיג בסיכום מעולה ומדהים לסיום העונה שהיא סוגרת וגם הקטנה הלו אקזיט עזרה שדוגרי הייתי מייעץ לה לעשות את אותו דבר אני זוכר את הפרטים האלה כי ראיתי מחמש וחמישה ושווה לכם להגיב ולהוסיף כי את השידור הזה נורא הופתעתי כי הבאתם את ווייד וסקאזי שהם תותחים בפני עצמם אז תגיבו מה אהבתם פחות מה אהבתם יותר תנו עצות אולי לשיפור בעונה הבאה.

שירשור שידור תוכנית 107

היה שידור מהמם!! מיכאל והדס מהממים ביחד!! אז מה היה לנו היום בתוכנית: היה את ההרכב של מושון כהן את מושון ששרים ראפ ויש להם הופעה בערב ראש השנה...כדאי ללכת...והם גם עובדים על דיסק.. הייתה את הפינה של דפנה לוסטיג פעם אחרונה בתוכנית שהייתה מאוד מעניינת (והפעם גם בלי מחשוף).. והיא קיבלה גם מתנה קטנה אבל שבאה מהמון אהבה על הוקרת התודה שלנו אליה... אוהבים ומתגעגעים.... היה גם את המשחק "זה הסוד שלי" והפעם השתתפו בו הדיג'י שלנו עמית ומושון המתוק....ומושון ניצח ולכן בסוף השידור העלו לשידור את החבר מהטירונות של דיג'י PIPE שלנו דוד...שסיפר מקרה שקרה לדיג'י עמית בימי הטירונות.. והיה גם את ההרכב סאקיז שהוציאו דיסק.... היה שידור מהמם... מה אתם חושבים על התוכנית????

אני אהבתי רק את מושון וכהן

שיוו איזה חמודים השתי אנשים המוזרים האלה שהתחילו עם הדס לא מעניינים

המוזרים האלה...

מקפיצים אותך במסיבות ואל תגידי לי שלא כי מה שמנגנים היום במועדונים זה גם טראנס וזה סקאזי ווייד שהתחילו עם הדס ולא במטרה שאמרתי את זה בגלל המועדונים זה שתביני מי אלה

מקפיץ את ההודעה תגיבו

וכן מותר יהיה לכם לענות חחח תשתפו פעולה אל תהיו כבדים מי שראה שירשום שראה ואהב אולי יאלה אני רוצה פה תגובות על השידור אל תהיו מגעילים נו באמא שלכם למה אתם כאלה חחח

ראיתי רק חלק

ולי היה מ-ש-ע-מ-ם מאוד מאוד בעיקר בגלל שלא היו אורחים שעינינו אותי... זהו אין לי משהו מיוחד לכתוב על התוכנית הזאת חוץ מלהביא אורחים שאנחנו גם יודעים מי הם והם מעניינים אותנו (יופי שהבנאדם עושה תשבצים אבל זה לא הכי מעניין)

למעלה