שירשור שידור היומי

שירשור שידור היומי

אתם מוזמנים כאן לרשום הכל על השידור היומי מה אהבתם מה רציתם להוסיף ומה הייתם רוצים לשנות יש לכם דיעה מסויימת תגידו אותה יש לכם משהו שאתם רוצים לבקש שיביאו לתוכנית(למרות שאני לא מאמין שיעשו את זה) זה הזמן וזה המקום הכל אחרי השידור היומי

ואני רוצה להוסיף משהו

מה שראיתם שקרה עם ליאון ואני מקווה שראיתם אני החלטתי לעבור הלאה ובשביל לא להשבר אני אמשיך לראות את התוכנית ואמשיך להביע ביקורת. שיהיה לכולנו צפייה מהנה

תאמין לי אתה צודק

ובאמת מה איכפת לי אם הוא דיבר ככה אחי תאמין לי עדיף שלא יגיב פה בכלל עם צורת דיבור כזאת ועוד מצפים מאיתנו הגולשים לדבר יפה לאנשי הפקה ומנחים חומר למחשבה אבל עזוב אחי תאמין לי אני מבחינתי עברתי מה שליאון אמר שהיה לו לבריאות ותאמין לי אחי הגלגל מסתובב עכשיו זה פעם אחרונה שאני מגיב בנושא באמת זה שירשור שידור היומי תוכנית 102 אז לא נהרוס את זה

אוקי ראיתי את השידור המושקע

חלק מהתוכנית באמת היה מושקע אהבתי בעיקר את האורחים עם החיבוק יש משהו בזה אולי אפשר ללמוד מזה המון על הספר של משחקים של פעם אני יכול להגיד שאני הייתי אלוף השכונה בשלוש מקלות והאורחת פשוט הצליחה להדהים אותי איך היא הצליחה לאסוף הכל אבל אהבתי חלק מהפירסומות שירדתם על ערוץ 1 ועל יהורם גאון אבל בהתחלה זה היה בשל רצח גם הפינה של עפריש שהיא בדרך כלל פינה מעניינת וחלק ממנה הצחיק אותי אבל היה שקוף שהקהל צחק בכוח וזה הטעות שלכם פה

anat234

New member
אוח.

אין לי כוח לראות שידורים שמושון מנחה
.

איזה מצחיק היה עפר שהוא חיכה את

יהורם גאון-מה הוא שם בפה? זה נראה כמו הדבר הזה ששמים אצל הרוא שינים כדי לפתוח תפה...אבל הוא חיכה אותו ממש ממש ממש ממש ממש טוב!

תקווי שזה יגיע לאתר הוא היה כל כך

מצחיק שם והוא חיכה אותו כל כךך אבל כללל כךךך טוב!(חח איזה רעה אני חח נה נה בננה נה את לא ראית!חח)

ToXic BoY17

New member
אין לי כל כך הרבה מה לומר...

השידור לא היה בכלל מעניין לטעמי. הקטע של ערוץ 11 מיצה את עצמו ב-3 פעמים ראשונות שהראו אותו-אבל כמובן שזה לא הספיק ועשו איזה 10 קטעים על ערוץ 11. הדבר היחיד שהיה נחמד זה משחקי הילדים שזה ממש נוסטלגיית ילדות של כולם (טוב של רובנו חח). הפינת סקס בכלל לא הייתה פינת סקס אלא סתם פינה על זקנים ולמרות שזה היה נחמד לשמוע את הסיפור- זה ממש לא קשור לפינה. הריפוי בחיבוק היה מוזר והזוי! הדבר היחיד שמנחם אותי בשידורים כאלו זו דפנה לוסטיג שהפינה שלה היא תמיד הכי טובה

ToXic BoY17

New member
אבל החיקוי של עפר היה ממש מצחיק

את זה אהבתי...חח יהורם גאון

למעלה