שירשור שידור יומייי

שירשור שידור יומייי ../images/Emo3.gif

יווו ההתחלה קורעת עד עכשיו אבל יש עוד זמן אז צפיה נעימה.... אלוהים יעזור לי המלי הזאת פשוט מהממת!!!

גולה17

New member
יאההההההההה....איזה חמודים איך

הם הפתיעו את שירי בסוףףףףףףףףףףףףףף..... התוכנית היתה פצצה וקורעת...כפרה על שירי ומלי

היה שידור מצחיק בטירוףף../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

ואוי התגעגעתי לשירי חחח שירי ומלי זה שילוב טובבב!! חחחחחח היה קורע "אני למעלה עכשיו הפסקתי הפסקתי הפסקתי ליפול בום" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרע אותי חחח ואיך אסי חיקה אותה ובכלל איך שהם העבירו את השידור! "מלי מלי תעשי את זה שוב נו מלי בבקה" מלי:"לא לא די מספיק" שירי:"נו מלי בבקשה: מלי:עושה! שירי"נו שוב שוב" מלי:"לא לא די מספיק" שירי:"נו מלי בבקשה" חח ככה שעה בסוף מלי אומרת נו לא ואז שירי אמרה אוקיי סבבה חחחחחחחחחחח אוף זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקק די היה שידור כל כך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב התגעגעתי לשידורים האלה!

anat234

New member
נורא התגעגעתי לשילוב הזה ../images/Emo9.gif

ככה זה כשיש 7 מנחים. מממ התכנית הייתה חביבה ביותר, צחקתי המון! אהבתי שהראו [שוב ושוב ושוב
] את הקטע ששירי אומרת "תודה לחברי אקזיט היקרים" ברגע שהיא זכתה... הריאיון עם המפיק האחראי בכוכב נולד [לא זוכרת את השם] היה נחמד.. אבל הרגשתי שהוא יכל לספר לנו דברים יותר מעניינים שקרו מאחורי הקלעים. למשל פאדיחה מסויימת... או אולי לספר מי היה הפייבוריט שלו.. דברים כאלה ;] אני כ"כ אוהבת את הצורה שהדרייב ערוכה [
למיה
]! פשוט מעולה
ואהבתי מאוד כשהשלימו משפטים של עפר מכל מיני תכנית שונות. עם נדב אבוקסיס הריאיון היה נחמד.. ראיתי שניסו למשוך זמן כי השיחה עם מיה לא ממש הלכה.. ציפיתי שישאלו אותו בזמן הזה על תקרית רובי פורת שובל ב"סוף העולם שמאלה", על זה שהיא לא יכלה להכנס לאירוע השקה של זה, לבסוף היא נכנסה באמצע חיקוי שיוסי עשה עליה. בסוף התכנית, לא יודעת למה, זה הזכיר לי מין ספיישל פרידה משירי. איך מתכוונים לדחוס שנתיים [ויותר, במקרה של מלי] לתוך תכנית של 40 דקות? אני מקווה שתבקשו מהוט [או ערוץ 3.. מה שזה לא יהיה] לעשות תכנית קצת יותר ארוכה. כי אם לארי גולדמן מגיע, גם לנו, לא?

inbal321

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo185.gif

הייתה תכנית מעולה
השילוב של מלי ושירי גדול
. ממש אהבתי שדחפו כל שניה ת'קטע של אנשי השנה
ושמלי אמרה לה שהיא הבטיחה משו בשיר שלה, "אני למעלה עכשיו הפסקתי לפול" ואז מראים אותה נופלת ושוב ושוב ושוב זה היה גדולה
ואת התודות והכל..
דרייב [אותי] לא עניין בכלל. אישית אנלא כ"כ אוהבת את נדב אבוקסיס, אבל היה ראיון נחמד
וההפתעה שהמנחים באו לשירי עם הפרחים היה מה זה יפה!
אחלה תכנית

inbal321

New member
*גדול| ושכחתי את../images/Emo185.gif

זה שמלי צעקה כזה "עכשיו!!!!!!!!" ושירי- "תעשי עוד פעם עוד פעם" "עכשיו!!!!!!!!!!" חח זה היה קורע

תגידו

נכון מישהו שהתארח שם (לא זוכרת איך קוראים לו) אמר שהוא התקבל לסרט ושירי אמרה שרק היא ועפר – משהו שלא שמעתי. מה היא אמרה?

anat234

New member
הכוונה לסרטים של שפילברג...

נדב אבוקסיס התקבל לסרט שלו, אבל לא הלך לשחק בו [משהו בגלל שיש לו הופעות
] ובזמן האחרון הרבה ישראלים התקבלו לסרטים של שפילברג אז שירי אמרה: "מה זה? רק אני, מלי ועפר לא התקבלנו?"

היה שידור אחלה ומצחיק

מקום לשיפור פינת האקטואליה רואים שאין לו סיכוי לדבר בתנאי התיקשורת מוטב שילמד את הקריטריונים בלדבר עם אנשים שמבקשים את נוסח הדיבור

ToXic BoY17

New member
היה שידור ממש יפה היום../images/Emo8.gif

שתי הדיוות מנחות ביחד זה תמיד טוב
יהיה לי ממש עצוב בסוף החודש שהן יעזבו ולא ישאר לנו כלום מהישן-הטוב והמוכר. לא שהמנחים החדשים לא בסדר פשוט אין על הרכב אקזיט 2003-2004! היה ממש מצחיק "אני למעלה עכשיו הפסקתי ליפול" ואז מראים את שירי נופלת! וזה שמיה הייתה מופתעת, זה היה באמת או סתם? איזה חמודים שהפתיעו את שירי בסוף! חח שירי נראתה קצת כמו מורה עם התסרוקת שלה-מצחיקה!

ToXic BoY17

New member
ותגידו לי עוד משהו?

יש פואנטה לפינה של דיין? זה ממש לא במקום להתקשר לראש א"כא ולחשוב שהוא יענה לו ועוד בנושא כזה!

למעלה