שירשור שירה בשביל סיצליה בואו כולם

שירשור שירה בשביל סיצליה בואו כולם

סיצי אני מתחילה ואת ממשיכה.. יוצאים לדרך.. מה עוד אבקש ממך בבוקר שכזה מילה שתכבוש את הדממה, ותמלא את לבי באהבה.. תמשיכי..

אין לי אין אהבה אאאאאאאה

ותצמיח שורשים ביקום הלא נודע חחחחחחחחחחחחח מה בסך הכל ביקשתי....

../images/Emo127.gifממשיכה..יפה סיציונת

מה עוד אבקש ממך בבוקר שכזה מילה שתכבוש את הדממה, ותמלא את לבי באהבה.. ותצמיח שורשים ביקום הלא נודע מה בסך הכל ביקשתי.... בקשתי את החיבוק שלך את המגע- הייתי כמהה לאותה תשוקה שתמלא את הנשמה.. תמשיכי..

יש לי פוך טווסים נעים חחחחח סתם

אני מבקשת שתשמור על המילה האחרונה שנחרטה בזכרונך, ואל תלך איתה לאיבוד..

ב ני

New member
וממשיך

גם אם תלך בגיא צלמוות או סתם בכיכר העיר זכור אותי זכור ואל תשכח

סוף סוף נזכרת?

כי אשת חיל יותר ממני לא תמצא יפה ואצילית כשושנה בין החוחים... אותי תזכר לעד אפילו אם השמש תמעד וברעפל אופף בראשך, תזין את תמונתי בך

סיצי טאקוש ובני אישה מדהים../images/Emo99.gif

מה עוד אבקש ממך בבוקר שכזה מילה שתכבוש את הדממה, ותמלא את לבי באהבה.. ותצמיח שורשים ביקום הלא נודע מה בסך הכל ביקשתי.... בקשתי את החיבוק שלך את המגע- הייתי כמהה לאותה תשוקה שתמלא את הנשמה.. לחשתי לך אהובי חבקני קר לי כשאתה לא לידי.. אני מבקשת שתשמור על המילה האחרונה שנחרטה בזכרונך, ואל תלך איתה לאיבוד.. גם אם תלך בגיא צלמוות או סתם בכיכר העיר זכור אותי זכור ואל תשכח כי אשת חיל יותר ממני לא תמצא יפה ואצילית כשושנה בין החוחים... אותי תזכר לעד אפילו אם השמש תמעד וברעפל אופף בראשך, תזין את תמונתי בך מדהיםםםםםםם ראית סיציונת רוצה שנמשיך..אפילו צרפתי תמונה להדר את השיר..את רואה שכן יש לך את זה כמו לכולם יקרה

או תודה! (עוד אני אחשוב שאני

באמת יכולה להצטרף לאגודת המשוררים חחחח)

למעלה