שירשור שירי בוב מתחיל כאן ! רישמו את חמשת השירים של בוב שהכי עושים לכם את זה...
Z ZeusMan New member 2/4/06 #1 שירשור שירי בוב מתחיל כאן ! רישמו את חמשת השירים של בוב שהכי עושים לכם את זה...
Z ZeusMan New member 2/4/06 #2 שלי... Bob Marley - Forever Loving Jah Bob Marley - Natural Mystic Bob Marley - Small Axe Bob Marley - Jammin Bob Marley - Get Up Stand Up
שלי... Bob Marley - Forever Loving Jah Bob Marley - Natural Mystic Bob Marley - Small Axe Bob Marley - Jammin Bob Marley - Get Up Stand Up
כ כשף יצחקי New member 2/4/06 #3 וואי יש מלא מלא שאני אוהבת.. אז אני אציין רק שיר אחד שמרגש אותי עד דמעות!@!!!!!!!!! Bob Marley - Rat Race!!!! אולי בהמשך אני אוסיף.. שיהיה יום מהנה ושבוע מדהים!!! -כשף!
וואי יש מלא מלא שאני אוהבת.. אז אני אציין רק שיר אחד שמרגש אותי עד דמעות!@!!!!!!!!! Bob Marley - Rat Race!!!! אולי בהמשך אני אוסיף.. שיהיה יום מהנה ושבוע מדהים!!! -כשף!
J Jah 3 New member 2/4/06 #4 אני COncrete Jungle Kinky Reggae Roots Rock Reggae Natural Mystic Africa unite
S S t o l a New member 2/4/06 #5 וואלה מלאא.... החמישייה הפותחת: Could You Be Loved Is This Love Soul Rebel Africa Unite Natural Mystic
וואלה מלאא.... החמישייה הפותחת: Could You Be Loved Is This Love Soul Rebel Africa Unite Natural Mystic
ס סיני SEEN I New member 4/4/06 #6 אחלה רעיון (וקשה לבחור) וזה גם משתנה כל הזמן, אז בשליפה ובלי סדר מסוים - Satisfy my soul Natural Mystic Burnin and lootin Time will tell One drop
אחלה רעיון (וקשה לבחור) וזה גם משתנה כל הזמן, אז בשליפה ובלי סדר מסוים - Satisfy my soul Natural Mystic Burnin and lootin Time will tell One drop
C Chenipeper New member 4/4/06 #7 שלי :> rebel music one love redemption song turn your light down low bad boy
J jammin New member 5/4/06 #8 שלי.... KAYA JAMMIN LION OF JUDAH RASTAMAN LIVE UP COMMING IN FROM THE COLD
ס סוריקטה1 New member 5/4/06 #9 ../images/Emo121.gif../images/Emo9.gif Jammin Zion lion Wer Tree litiie bird אני אפסיק כאן, זה קשה לי מדיי.
../images/Emo121.gif../images/Emo9.gif Jammin Zion lion Wer Tree litiie bird אני אפסיק כאן, זה קשה לי מדיי.
ס סוריקטה1 New member 5/4/06 #10 ../images/Emo121.gifטוב תתעלמו מהרשימה... אני מעדיף שלא, יש כל כך הרבה!
Z ZeusMan New member 5/4/06 #11 זו הכוונה של השירשור ../images/Emo13.gif... הקושי הזה בלבחור מהמאגר העצום הזה של בוב...