שירשור שירי חג

neuron

New member
שירשור שירי חג ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

ותרשו לי להתחיל עם כמה... באנו סינים לגרש, לאקוודור או בנגלדש כל פועל מפקיסטאן - נשליך מיד מהבניין לסוריה כושי לסין שחור! לטיבט או אקוודור! לסוריה כושי לסין שחור! לטיבט או אקוודור! הבה נרימה עוד ילדה קטנה יחד פה נפתח את כל ילדי השכונה פדופילים אנחנו אברינו רם נכון בפארקים ילדים דפקנו וגם בחדרי ביטחון הבה נרימה עוד ילדה קטנה את איילת וגם שירה בצופים או בקייטנה מתוקה, מתוקה, את יפה כל כך עור חביב מסביב, לישבנך הרך מתוקה, מתוקה, אעשה לך רק טוב טוב נא טוב, טוב נא טוב עד שיהיה לך רטוב

KarlMarx

New member
ועוד שיר ששינתי

לפיד לי,לפיד לי,לפיד לי דקיק בחנוכה,ביתי אדליק בחנוכה,לפידי יאיר בחנוכה,אשרוף תעיר!

KarlMarx

New member
ועוד

אנו נושאים סכינים בלילות אפלים זורחים הגופות מתחת רגלינו - ומי אשר פה לו הצמא לדם ישא את עיניו ויבוא אילינו לדם ! ויבוא נס לא קרה לנו כוס דם לא מצאנו לעמק הלכנו ההרה עלינו מעינות הדמים הגנוזים גילינו נס לא קרה לנו כוס דם לא מצאנו

KarlMarx

New member
ועוד..

מי זה הדליק בתים רבים ?ככוכבים ברום מי זה שרף גם תינוקות רכים .כי חנוכה היום כל שרפה עליזה, כל שרפה חביבה .דולק, רומסת, שורפת הילדים נשרפים סביב .ולטבח אין קץ

KarlMarx

New member
...

לפיד לי יש , דולק בו האש אשרוף לי בלאט, עד תינוק קטן אחד .לפיד שלי - אורך נא העלה

למעלה