שירשור שיר אוהב...

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
שירשור שיר אוהב...

שכל אחד ישרשר פה, את השיר שהוא הכי אוהב של אנוק
.

Ne§t£A Gi®L

New member
אני לא יכולה לבחור...../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

יש כ"כ הרבה!! Margarita chum loving whiskey nobody's wife urban solitude והרשימה עוד כ"כ ארוכה... כל שיר עושה לי משהו אחר, אני לא יכולה להצביע על השיר שאני הכי אוהבת, מהסיבה הפשוטה ש...אין אחד כזה. מוזיקה היא המון מתוכי-מבחינתי זה בלתי אפשרי לבחור שיר אחד שאני הכי אוהבת. כל שיר גורם לי תחושה אחרת, ואני כ"כ מעריכה את המוזיקה שלה...אני לא חושבת שיהיה פייר לבחור בין השירים שמבססים אותי מאז שהתחלתי לשמוע אותם שיר אחד- כשכל אחד עבר איתי חלק אחר בחיים. אז כן, אני אוהבת את כולם- ולא, אני לא יכולה לבחור אף שיר... Sorry

that girl

New member
האהובים עלי:

nobodys wife michelle who cares margarita chum bigger side ועוד כ"כ הרבה... כ"כ כ"כ הרבה...

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

Did you ever wake up in the morning with a free dream runing through your head...?​
אני לא בטוחה עד כמה זה המילים, מצטערת-כואב לי הראש. אבל באמת שיר יפיפיה:)

shmez

New member
וואי ..המון../images/Emo70.gif

אמממממממ Urban No body's wife my best wasn't good enough שלה ושל קייס צ'וייס michell tom waits אלה אלו שאני הכי אוהבת אבל..אני חולה עליה בכלליות..מבצעת ענקית!!!

that girl

New member
זה המילים!

זה מ-who cares אני חושבת שזה אחד השירים היותר מצויינים שהיא אי פעם כתבה.

וואי....אז ככה

אני לא יכולה לבחור..פשוט לא יכולה היא מלווה אותי כבר5-6שנים אולי יותר..כל שיר שלה הוא בעל משמעות אחרת לתקופה אחרת בחיים שלי ופשוט אין אפשרות כזאת..אני חושבת שהרבה יותר קל להצביע על דיסק אהוב ביותר מאשר על שיר כיוון שדיסק הוא מכלול יותר גדול.. איך אני אוכל להגיד לכם שnobodys wife יותר טוב מwho cares? זה לא אפשרי בעיני:)

הממ...שלי....

Sacrifice שיר מהמם!! עושה לי צמרמורות כל פעם מחדש... וגם... break down the wall ו... margarita chum

ילדת גן

New member
Anouk - Nobody's Wife

זה השיר היחידי שאני מכירה שלה.... וזה שיר ממש ממש יפה!

utopia 111

New member
קשה לבחור

אבל אני אלך על : my best wasnt good enough urban solitude (יצירת מופת) who cares (ההפתעה של הדיסק החדש) i alone (הגירסה עם קייס צ'ויס טובה יותר מהגירסה עם לייב) dont ואני אפסיק פה, כי אחרת זה לא ייגמר.

למעלה