שירשור שלישי של "____ לעולם לא יגיד..."

mikokikyo

New member
שירשור שלישי של "____ לעולם לא יגיד..."../images/Emo40.gif

והפעם... מירוקו ^O^ לדוגמא: |ליטוףליטוף| "בחיי אינויאשה, הישבן שלך אפילו יותר טוב משל סאנגו *O*" תהנו אנשים^O^

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifנארקו תעשה לי ילד

סאנגו אני שונא אותך סאשומארו תעשה אותי

אני רוצה לנסות!^.^

אני מתנצלת מראש אם כמה משפטים שכבר נכתבו בשרשורים אחרים שהיו מזמן יופיעו גם פה, לא התכוונתי להעתיק.
1) "שודד ברזל! גנב נשמות! הוגלה-בוגלה!!!" 2) "נאראקו!" (נאראקו: "מה?") "נאראקו!" (נאראקו: "מה?") "נאראקו!" (נאראקו: "מה?") "ווהו, זה מטורף!D:" 3) (לאחר שאינויאשה הרג מלא שדים במכה) "הוא קוסם, הוא קוסם, הוא קוסם!!! *מוחא כפיים*" 4) "*מצביע על אחת הדבורים של נאראקו* שככה יהיה לי טוב! זו הדבורה מאיה!" 5) (לעלמה יפה)"*מחזיק בידיה כעומד לבקש ממנה ללדת את ילדו*יש לך שקל?" 6) "לאחר שיקולים רבים החלטתי שבשרשור הספציפי הזה אני לא אכריז שאני יוצא מהארון." 7) "*מזמזם באושר רב, אזניו חבוקות על ידי אזניות אימתניות*רוצה בנות..." 8) "האצ'י - איזה מלך." 9) "אני לא בשל להורות, אני עוד לא מוכן לילד. חוץ מזה, אני לא רוצה ילד, אני רוצה ילדה." 10) "אני מזדהה עמוקות עם ברוק מ'פוקמון'. ג'וי, האם תהיי מוכנה ללדת לי ילד?" 11) (לסאנגו)"תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת..." 12) "אינויאשה, יש לי פלוץ." 13) "אינויאשה, רוצה שאסבן לך את הגב?" 14) "בואו נעשה הפסקה ונשחק ב'קווע-קווע'." 15) "חם לי בבגדים האלה." 16) "אני חרמן, ויאללה בלאגן!" 17) (לעלמה יפה)"*מחזיק בידיה כעומד לבקש ממנה ללדת את ילדו*האם תהית פעם מהי משמעות החיים?" 18) "אני רעעעע!!! מוועחעחעחעחעחעחעחעחעחע!!!" *רעמים וברקים ברקע* 19) "בא לי קרמבו." 20) (לסאנגו)"*פאפי פייס*אני צריך חיבוק."

יש לי ..

אבל ביגלל ש "מיני מקגי" אמרה כימעט את הכל אז נישאר לי אחד מירוקו:טוב אני נישבע מול כולם אני לא נוגע יותר בבחורות @.@ אינויאשה:אני מהמר שהוא לא יחזיק אפילו יומיים ~.~ שאנגו:אני מהמרת שזה ייקח אפילו פחות >< מירוקו ממשש לשאנגו תישבן ..

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifזה יראה כל כך מצחיק אם הוא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יגיד כזה דבר כשהפנים שלו כמו בתמונה שהעלת

BlackEyedSpirit

New member
המ...../images/Emo29.gif

"המממ... יש לי וידוי קטן. אני |דגש|גיי! ^__^ אינויאשהההה, איפה אתההה? ^____^ -מדלג בהומואיות-" אני לא מקורית ב3 לפנות בוקר. >:

AnNa ChAn

New member
מנסה....

אין לי ממש מקוריות בדברים האלה, וכבר שמו את מה שרציתי לשים, אבל לא יזיק לנסות ^-^ "אינויאשה, אתה בא לארון?" "סאנגו, את חושבת שזה משמין אותי?" *אחרי שסאנגו מחטיפה לו סטירה* "ישנן בנות, ישנן בנות...." "קגומה, אינויאשה ביקש ממני למסור לך שתעשי הגדלת חזה" וכאן נגמרת לי להיום כל היצירתיות ._.

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gifשמו כבר את הרוב אבל לא נורא -כ"כ חם...*מוריד חלק מהבגדים* -זה שאני הולך עם מקל ארוך לא אומר כלום על הגודל שלה*** שלי -*ממשש לג'אקי את התחת*תסכים להיום אם ילדי? -אינויאשה!תגיד לאישה הנוראית ההיא שאני מפחד מבנות -נארקו תעשי לי קאזאנה גם ביד השניה פליייייייייייייייייז -אני לא רוצה לעשות לך ילד -אני הולך להתנזר ממין -אני לא מסכים לעשות לכול אחת ילד מה עם יש לה איידס?או כול מחלת מין אחרת? -בגדי נזיר זה כ"כ השנה שעברה *זורק את הגדים של הנזיר ולובש בגדים מעור שחור*

ועכשיו כמה בשם אחותי:

(יענו "הושי", כי "הושי" זה כוכב ביפנית, וגם נזיר ביפנית, טיהיהיהיהי....X___X ) "קאזאנה-שמאזאנה. לאנשים כבר נמאס מהגימיק הזה. אני אומר תשימו לי במקום כפות-חתול סגולות, שיורות חצי-לייזר!"
"חתמו על עצומה להפעלת צנזורה בסדרה!"
"קאגומה-סאמה, החצאית שלך קצרה מדי! "
"לא בא לי הלילה."
"לא בא לי עליה."
"קאדה, אמרו לך פעם שהסנדלים האלה מדגישים לך את העין? "
"אאאק! שמישהו יביא לי קרם לחות, וצלוחית של פטה-כבד-אווז. איפה ז'אן-פייר?!?! אני חייב פן דחוף! "
"אינויאשה, איך אתה יכול להיות כרוך אחר קיקיו, כשאחותה היפה והצעירה ממנה עומדת כאן לפניך?! קאדה, תעשי לי ילד זקן! "
"אני לא מתרחץ יותר עם אינויאשה. המים מבעבעים בצורה חשודה. "
"זה כבר לא נראה מושך להתרחץ עם סאנגו. המים מבעבעים בצורה חשודה. "
"אה! הבנתי! הבועות באו ממני... "

למעלה