שירשור של.. מה ההיתי רוצה לעשות העז

שירשור של.. מה ההיתי רוצה לעשות העז

תיכתבו מה ההיתם רוצים לעשות עם הסוס שלכם או עם סוס אחר שעדין לא העזתם לעשות... אפשר ליקרוא חזה מה פנטזיות הרכיבה שלכם......

תשובה

הדבר שהכי הייתי רוצה לעשות עם סוס זה פשוט לרכב בעמידה על גב הסוס.... אבל זה אף פעם לו יקרה.....

../images/Emo13.gif

הייתי רוצה לקחת פונית להוריד לה את כל הציוד ולצאת לגאלופ מטורף במנג' הענקי שלנו.

narretrulz

New member
ואני הייתי בטוח ששוב תגידי סקס...

אמממ אני הייתי רוצה כמה דברים אם מותר לי- לקפוץ 2.48 ס"מ (וככה יהיה שיא עולם חדש חחח) ובלי שיהרסו לו הגליים למרות שזה בלתי אפשרי... לעשות פסאז', פיאף ועוד כמה תרגילים של מבחן דרסז' גראנד פרי. וברור שלהגיע לכל זה מתוך רכיבה נכונה מה שאומר שסוףסוף אני יירכב טוב.

PiKolulo

New member
אני רוצה

לקחת את הסוס שאני הכי אוהבת........שבעצם מכרו אותו לחווה לידנו..אבל אני יכולה לרכב עליו, אז אני רוצה לקחת אותו....בלי אוכף בלי כלום..בלי מתג...רג מושכות קשורות לראשית בית...ולצאת לגלופים ליד הנחל שלנו....ובתוך הנחל ללכת איתו ...הוא ממש אוהב את זה..!

PiKolulo

New member
אמ כן

דיברתי על הארלי...ומכרו אותו לחווה במושב עמיקם שנקראת חוות דשא...וזה טוב כי זה קרוב אלינו ואני אוכל ללכת לשם לראות אותו מידי פעם.. ויפה- שינו לה את השם, קוראים לה שיבה! היא בערך בת 4-5 חודשים...

אסף 1989

New member
מה זה השם הזה???

שיבה??? עוד יותר נורא! חחחח סתם, השם לא חשוב לי יש סוס בחווה שאני מזה אוהב וקוראים לו פילון

PiKolulo

New member
לא נכון!

שיבה זה מגניבבב! פילון זה ממש מוזר! אבל שיבה זה מגניב! ועדיף על יפה!!

לפיצפון דחוף!

היי אני ענבר.. ואני רוכבת בחוות צח.. מאיפה יש לך כל כך הרבה תמונות מהחווה? אם יש לך איי סי קיו אז תאשרי אותי ונדבר שם.. כי אני לא ממש נכנסת לפורום... 179500565 בייי!!

לצאת לטיול שבוע לבד לבד

כי בדרך כלל אני יוצאת עם 2 חברות הכי טובות שלי מהחווה אבל לוקח איזה חודש להכין את הכל... צריך לבדוק שאין ציד בשבוע הזה צריך למצוא מקום בשטח עם ביקטה עזובה צריך לסמן על המפה לאן הולכים צריך לשים אוכל מראש איפה שאנחנו נישן צריך שיהיה כפר לא יותר רחות מ 5 ק"מ מאיפה שישנים בקיצור זה הכנות... אבל זה כיף אבל הכי הכי כיף בזה זה שישנים עם הסוסים...

צדק8

New member
ממממ..

הייתי רוצה לצאת לטיול לבד בלי אוכף...(עם ראשיה וחבל) רק אני והסוס.. לא נראה לי שזה יקרה...אני לא חושבת שאני אי פעם אהיה כל כך בטוחה עם סוס שאני יעשה את זה.. עד עכשיו השיא זה היה טיול בקיבוץ עם פונית בלי אוכף ורק עם ראשיה... וגם לא הייתי ממש לבד..

תשובה ופוחדת מהתגובה..

תראו כולם יודעים שאני מתחילה קנטאר ואני לא ממש מעולה נכון? נכון. אני לא מעיזה לעשות קנטאר בלי ערכובות ואני לא מעיזה לרוץ יותר מהר מקנטאר... תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

למעלה