שירשור שמנים בעלי ריח מתוק שמן גרניום שמן תפוז מכירים עוד?
א אביבה אור New member 1/2/04 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifשמנים מתקתקים,,,, שמן אתרי פטצו"לי שמן אתרי מליסה שמן אתרי סנדלווד שמן אתרי נרולי שמן אתרי מנדרין יום טוב,ושבוע טוב
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifשמנים מתקתקים,,,, שמן אתרי פטצו"לי שמן אתרי מליסה שמן אתרי סנדלווד שמן אתרי נרולי שמן אתרי מנדרין יום טוב,ושבוע טוב
S sarav55 New member 2/2/04 #4 תודה ממש אני מאוד חדשה בשטח השמנים אני צריכה שמן ממש שיפנק לעיסוי מכיוון שיש לי נכות ברגלים והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים
תודה ממש אני מאוד חדשה בשטח השמנים אני צריכה שמן ממש שיפנק לעיסוי מכיוון שיש לי נכות ברגלים והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים
א אביבה אור New member 2/2/04 #5 sarav55אולי תפרטי יותר ,,,,,../images/Emo141.gif כך נוכל להמליץ על שמנים. יום טוב והרבה בריאות.
S sarav55 New member 2/2/04 #6 עברתי ניתוחים ברגלים אני רוצה למרוח על הרגליים לעסות אותם עם שמן מרפא טוב
ס סאן רייז New member 2/2/04 #9 הרחתי עכשיו שמן יסמין ../images/Emo3.gif ../images/Emo4.gif אוףףףףףףףףףףףףףף למה הוא כזה יקר יש לו ריח מלכותי פשוט מדהים אני מכתיר אותו כשמן הכי אהוב עליי חוץ מילנג ילנג וורדים.
הרחתי עכשיו שמן יסמין ../images/Emo3.gif ../images/Emo4.gif אוףףףףףףףףףףףףףף למה הוא כזה יקר יש לו ריח מלכותי פשוט מדהים אני מכתיר אותו כשמן הכי אהוב עליי חוץ מילנג ילנג וורדים.
ש שלי133 New member 3/2/04 #10 מתוקים שלי...ילנגילנג-חלום עשב לימון - דומיננטי (בשבילי מתוק) ונילה ורדים פטשולי