שירשור שני של "___ לעולם לא יגיד..."
!!1

mikokikyo

New member
שירשור שני של "___ לעולם לא יגיד..."../images/Emo40.gif!!1

והפעם... קאגומה!!111 והנה אחד להתחלהD: "קוגה קון... יש לך... יש לך... טעם... כל כך... כל כך... ... רע בבגדים." תהנו אנשיםXD

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gif *כותרת* ../images/Emo54.gifאינויאשה אם בא לך אתה יכול להתחתן עם קיקיו ולעשות לה מאה ילדים. ../images/Emo190.gifמירוקו תגע לי בתחת ../images/Emo54.gifאינויאשה אני שונאת אותך../images/Emo70.gifתחלום על זה שאני אביא לך תפוצ'יס. ../images/Emo190.gifשיפו יא ילד קטן בטח ההורים שלך בוכים כי יש להם ילד כמוך. ../images/Emo54.gifשיואו כאילו לייק זה כזה מושי מושלם כאילו להלחם בשדים לייק דה ../images/Emo190.gifאיכסה חצאית קצרות מהיום אני לובשת או חצאיות ארוכות או מכנסיים.

"איומי! רוצה ממני עזרה במתמטיקה?"

"וואו, רפידות אורתופדיות שגם עוזרות לצהבת... מה שתמיד רציתי... נשק אותי, הוג'ו!" (לא שותה, לא מעשנת ולא מקללת:) "שיט, נפלה לי הסיגריה לוודקה." "לך תזדיין!" (בתוספת אצבע משולשת יפה) "קוגה! הוג'ו! אינויאשה! מחזרים גנריים של פרק אחד! בואו נארגן לוח 'תורנויות על קאגומה'!" "איזה כיף להריח ליוקה את המחברות D: או שאולי אלה של ארי? אופס, זה בכלל שייך לאיומי..." "סאנגו-צ'אן... בואי לרגע לאגם, יש לי (אחמ)טובה(אחמ) שאני רוצה לבקש ממך..." "הגיע הזמן לשיטוט השבועי בפאנפיקשן.נט! והפעם, סשומארו\נאראקו בסימן לימון D:"

"אינויאשה?..מאפיתאום זה כבר לגמרי אאוט!..

..סשי תעשה לי שבט! 3>>"
"שאנגו את באה לשיחים?"
"הוג'ו! סלמנדרה מיובשת! בדיוק מה שרציתי!"
"סבא, המווווווון תודה על זה שאתה עונה לחברים שלי במקומי כשאני לא פה D:"

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifנארקו בא לך לבוא איתי לילה

קיקיו תינשאי לי? היחסים בין סאנגו למירוקו לא מעינים אני ממש לא יפה אתם יכולים להגיד לי את זה

../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

"אינויאשה, אני אוהבת אותך כמו שעווה חמה ביום שרבי על בית השחי שלי"

13daniel13

New member
נאמ

"אני לסבית" "חבל שאתה לא יוצא עם קיקיו..." "אינויאשה רוצה לשחק בבעל ואישה?" "סבא, תודה שאמרת למורה שלי אתמול שכרתו לי את הרגליים ובגלל זה לא באתי לבית ספר"

../images/Emo15.gif הו, יש לי אחד!

*מצביעה על אינויאשה*
"hi hi you you i dont like you're girlfreind! no way no way i think a new one! hi hi you you i can be you're girlfreind"​

למעלה