בפנטן- משחת החתלה
אז ככה, קיבלנו להתנסות משחת טוסיק של בפנטן.
בחיי שלא ידעתי שלמותג הזה יש משחות טוסיק עד לאותו רגע, הייתי בטוחה שמדובר אך ורק במשחה טיפולית.
אז זהו שלא (זתומרת- טיפולית כן, אבל ייעודית לטוסיק לא ידעתי).
הגיע שליח נחמד (עם מבטא דרום אמריקאי שכמעט גרם לי לפרוץ באיזה ריקוד סמבה או משהו כזה) עם חבילה שבה היו כירבולית קטנה לגוזל- אמהות ותיקות יודעות את זה בטח- אין כזה דבר יותר מדי שמיכות.
להפך.
לפעמים חסר.
תינוקות הם משתמשי שמיכות כבדים למדי...
בכל אופן, אז היתה הכירבולית ומשחת הבפנטן וכמה דפי הסבר.
מאחר ואני מכירה את המוצר של בפנטן (מהקעקועים שלי, מהברית של הגוזל), לא חששתי להשתמש בה על הטוסיק שלו (נגיד משחת החיתולים של ג'ונסון עשתה לו טוסיק יבש נורא והעפתי אותה קיבינימיני), ואני לא אוהבת למרוח עליו כל דבר, אני די חשדנית למען האמת...
אז איך התרשמתי? לטובה ומאוד.
התחלנו טעימות לאחרונה ועל כן מרקם הקקי שלו מאוד השתנה (צבע, מרקם, ריח שאלוהים יעזור לי ועוד לא הגענו לבשר בכלל...) ויחד עם השינוי התחיל גם להיות קצת אדום בטוסיק.
אני אוהבת לשים קרם בכל החתלה (מאמי קר, אם תהיתם), ואם יש קצת אדום אז מיד לעבור לתותחים כבדים יותר (בייבי פסטה למשל), יצא שלפני שבוע וחצי קיבלנו את הבפנטן אז כמובן שהשתמשתי בה- גם כדי לתת ביקורת ראויה, כי על סמך מה אתן ביקורת? וגם כי כמו שכתבתי, בפנטן זה מוצר מוכר, אהוב וכזה שאני סומכת עליו וגם נטול ריח.
הריחות היחידים שאני אוהבת בתכשירים לתינוקות זה בסבון ובשמפו, משום מה כל שאר הדברים הריחניים מרגישים לי מאוד כאילו אני שמה על הילד שלי עוד שכבה של משהו תעשייתי ולא בריא (ולכן גם מגבונים אני קונה ללא בישום).
טוב, התוצאות לא איחרו לבוא וגם לא מאוד הפתיעו- המשחה עשתה את העבודה, הצבע האדום ירד לגמרי, והטוסיק של הגוזל חזר להיות שמח וטוב לבב.
נו, לטוסיק אין לב אבל הבנתם את כוונתי...
אז ככה- לבפנטן יש דף
פייסבוק, ושם אפשר למצוא
הנחה של 40% על המשחה.
כמה פרטים לגבי מחירים- המשחה מגיעה באריזות של 30 גרם (35.2 ש"ח) ו-100 גרם (76.9 ש"ח).
האם אני אקנה את המשחה כשתיגמר? סביר להניח מאוד שכן, מה שכן, לא נראה לי שאשתמש בה בשימוש יומיומי אלא כאמור- כשהטוסיק מתחיל להיות אדום.
אגב, חברות ששמעו שאני משתמשת בכל החתלה במשחה הציעו לי לרדת מזה, אז אנחנו עושים ניסוי, בינתיים הטוסיק לא מתלונן
בתמונה החלק האחורי של הגוזל ההורס שלי (בהתאם לשימוש במשחה
)