שירשור תוכנית של אתמול

שירשור תוכנית של אתמול

איפה המנהלים שיעירו את הפורום הזה?!!! אז בוא נעשה סקירה על התוכנית של אתמול פה,כול התלונות, שיפורים, דברים טובים כמובן... לפה!

boris5

New member
בכבוד, אני מצטרף

אז נתחיל מהדבר הרע ואני מתכוון לתעמולה שקרית ביותר של אגודת "אל-סם". חבל שהם מנצלים את התוכנית של שמוליק כדי להחדיר את השנאה והבורות שלהם באי-הפרדה של סמים קלים מקשים. רבותיי, לפי כל המחקרים שנערכו, מריחואנה וחשיש מזיקים פחות מאלכוהול ובמידה שווה לטבק. הארגון מתיימר לשכנע אותנו בדברי שקר והבל שלו ובעצם תומך בכך שהשוטרים יפרצו הביתה ויעצרו אנשים שמעשנים גיוינט להנאתם ולא מתכוונים לנהוג או לעשות כל פעילות אחרת שדורשת ריכוז. לסיכום, יש צורך לקום ולומר שיש הבדל עצום בין מריחואנה להרואין ואת הראשון צריך לעשות חוקי ובשני-להילחם ללא כל פשרות. שני סוגי סמים הללו נועדו בכדי להמחיש הבדלים תהומיים בין סמים קלים לסמים קשים. אני גם אציין שאישית אינני אוהב לעשן וכאשר ניסיתי כמה שחתות באמסטרדם- רק כאב לי הראש. אך זה עדיין אינו אומר שצריך לקבל החלטות בנושא לפי ראיית העולם של ש"ס וכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו, כי זאת מדינה דמוקרתית. הקטע החזק היה כמובן הקטע של מירב בן-עמי וזה מה שהשאיר אותי ער עד הסוף. ודרך אגב, הידעתם שצילום סרטי פורנו אסור לפי החוק במדינת ישראל? אז למה להיות צבועים ולתמוך בחוק אחד שאוסר שימוש במריחואנה ולעודד להפר את החוק בנושא סרטי פורנו. ולא שאני מצדד בחוק השני- שני החוקים הם תוצאה של כפיה דתית המשתוללת במדינת ישראל. ולסיום בקשר לאודטה: עדיף לשים ריהוט במקומה. אין בכלל מה להשוות בין דידי הררי לאודטה- הבדל של שמיים וארץ.

בעניין של הסמים, אני חולק עליך../images/Emo31.gif

ואגודת אלסם בסך הכל עושים את שלהם, והם מצילים ילדים ונערים שהתדרדרו לסמים, ולא רק לסמים קלים. הם ושמוליק ארגנו תחרות מצויינת וצריך רק להודות להם. בקשר לאודטה..אני גם לא מת עליה, ולא רואה את התוכנית שלה אבל לדעתי זה יפה שכל תוכנית בא סלבריטי שנשאר לכל אורך התוכנית. אורי חיזקיה קורע אותי כל פעם מחדש
אני בקרוב אלך למופע סטנדאפ שלו..אני אוהב את הראש שלו...

boris5

New member
בקשר לנערים וסמים- אתה צודק במאה

ואף מאתיים אחוז. שאף אחד לא יבין אותי לא נכון: כל הנושא של לגאליזציה מתייחס רק מגיל 21 (משום שיש שירות צבאי חובה) ולא לקטינים, שאכן יכולים להידרדר מקל אל הכבד, משום שבגיל ההתבגרות אין גבולות. זוהי גם דעתו של שמוליק עצמו והוא אמר לי אותה, כאשר עליתי לשידור ברדיו, כלומר שהוא תומך בלגאליזציה מגיל מסוים. ובקשר לאורי חזקיה- הוא טוב, אך אין על אדיר מילר ואלי יצפאן. בכל מקרה אני מכאן יכול רק לפרגן לאורי ולאחל לו רק הצלחה, עושר ואושר.

אם אינני טועה...

אלסם עוזרת רק לנערים ולילדים...גם דיברו על העניין של פוזה.. ולחץ חברתי...

boris5

New member
ומה עם גז פריאון ששואפים מהמזגן?

זה הרבה יותר מסוכן ממריחואנה, אך גז פריאון הוא חוקי. גם שיעול סירופ, עליו דיבר רפי גינת- יש לו השפעה כמו להראוין וקוקאין. לכן אני אומנם מתנגד שבגיל הנערים ישתמשו בסמים גם אם הם קלים (כמו אלכוהול), אך טוב הייתה עושה "אל-סם" אם הייתה עושה הפרדה בהסבריה בין סמים קלים לקשים ולא לערבב הכל בערימה אחת.

למעלה