שירשור תחפושות פורים

• פותח הנושא rio11
  • פורסם בתאריך

rio11

New member
סיימתי את התחפושת!

והכל תודות לאחת והיחידה - MISS MOO הלא היא דנה המקסימה, שהגיעה אלי הביתה עם הבת המתוקה שלה.
דנה הראתה לי איך לגזור ולתפור את החצאית, לא ייאמן שזה כל כך פשוט.
דנה - את השראה, ונראה לי שגרמת לי ליהנות מתפירת תחפושות

*ותודה לבנות שענו לשאלה שלי מהשבוע שעבר.

לפניכן התוצאה.
אשתדל גם להעלות תמונה של הילדונת מחופשת.

חג שמח!!

© RoNa

New member
תחפושת של הרגע האחרון לקטן

בתחילה לא היינו אמורים להיות במסיבה של הגן.
קיבלתי מחברה בכל מקרה תחפושת גיבוי, תחפושת מוכנה קנויה.
בסופו של דבר התוכניות השתנו, וברגע האחרון אמרתי שאני לא שולחת אותו עם תחפושת מוכנה מסחרית שלא אני הכנתי.
אז מחליפה שהיתה בבית, שכבר קצת קטנה עליו, הכנתי אריה (למרות שזה נראה יותר כמו דובי :))
את הפרנזים ברגליים לא תפרתי. רציתי לעשות כאלה גם בידיים, אבל כבר אין לי זמן וסבלנות.
הוא יסתדר עם מה שיש, למזלי הוא בן שנתיים ועוד אין לו דיעה

kokula12

New member
הנסיך הקטן

לא יודעת אם מישהי מכן זוכרת, אבל התייעצתי כאן בטח לפני איזה חודשיים בנוגע לתחפושת של הנסיך הקטן
הבטחתי ולכן אקיים - תמונה (לא אוהבת לפרסם תמונות של ילדיי ברשת, חרגתי ממנהגי, אבל בכל זאת מסתירה את הפנים שלו).

הקרדיט על חלקים גדולים מאוד מתהליך ההכנה שמור לאימי היקרה... למי שמעניין אותה איך עשינו את זה:

גלימה - בדי סאטן + פליזלין בצווארון ובקצה השרוול), הגזרה נעשתה על בסיס מעיל פליז שלו שטיפה גדול עליו (כי רצינו שהגלימה תהיה רחבה עליו ולא צמודה), הארכנו כלפי מטה ככל שאפשר הבד ואז קיצרנו לאחר מדידה.
חולצה + מכנסיים - סאטן לבן, גזרה על בסיס חולצה ומכנסיים קיימים. החולצה נסגרת מאחורה בקשירה.
אבנט - החלק הכי פשוט בתפירה, עשינו די לפי העין + פליזלין לכל האורך כדי שיעמוד יפה, נסגר בסקוץ' מאחורה.

כוכבים - מסול עם נצנצים (מצאנו בחנות יצירה חבילה של גליונות A4 של סול עם נצנצים בצבעים שונים), הרצועה שעליה יושבים הכוכבים תפורה לגלימה, והכוכבים מחוברים עם חתיכה קטנה של מנקי מקטרות צהובים (שקצת "סיפרתי").
ה"תליון" - אותו סול מנצנץ, קשור עם סרט סאטן לבן (מאיזושהי אריזת מתנה. אמא שלי שומרת דברים כאלה...)
במגפיים לא השקעתי
(מגפיים פשוטות של קרוקס שקניתי לחורף)
השיער - "פרעתי" אותו קצת עם ג'ל (שיער חלק לגמרי בטבעו)

המון תודה על העזרה והרעיונות שנתתן לי כאן

פורים שמח!!

קואלה222

New member
זו אני בתוספת 2 נוסף... משום מה תפוז מסרב

לשחזר לי את הסיסמה לשם משתמש שלי :( מישהי יודעת איך להתגבר על זה?

סוף סוף פורים ואפשר לנשום לרווחה

תפרתי לפורים הזה17 (!!) תחפושות לכל הסובבים אותי..
אז אחרי חודש של 4 שעות שינה במקרה הטוב הגיע פורים ולמרבה הפלא הצלחתי לעמוד בהכל (היה לי חוק שאת הכל כולל החולצות ,המכנסיים והבגדי גוף אני תופרת לבד), והעכשיו גם יש לי זמן לשתף אותכם..
חג שמח!
טוב אז נתחיל בזוג אחיות מתוקות שהן גם שכנות וגם חברות הכי טובות של בנות הדוד שלי.. זו הקטנה שלא הצליחה לבחור בין בלרינה לנסיכת הלבבות אז שילבתי אותן ל"בלרינת הלבבות"

דובצוק

New member
התחפושות שתפרתי השנה:

השנה תפרתי שלוש (וחצי*) תחפושות. ניתן לראותם בפוסט חדש שהעלתי בבלוג. אישית אני אוהבת את תחפושת המצרי. אני ממש גאה בעצמי על התכנון והביצוע.

* תפרתי לעצמי שמלה לפני מספר חודשים, ולא לבשתי אותה כלל. אז השתמשתי בה בתור תחפושת. אין לי תמונה שלה מעכשיו, אבל יש לי תמונה ישנה שלה, שלא פרסמתי בבלוג, אז הנה היא כאן:

אדלרי

New member
אז פורים?

זו הפעם האלף שאני מעלה...
מקווה שהפעם תצלח דרכי

זו הינשופה שלי - ותודה לכל מוצאות האתרים ומעוררות ההשראה שהביאוני עד הלום

lironiparon

New member
חמוד ביותר!!! זה אריה של הסבנטיז, איזה נוסטלג

גיה...

זה הכי יפה ולא זועק "ניילון נצנצים ניילון נצנצים ניילון נצנצים"

חג שמח!!!

קואלה222

New member
ועכשיו לעיקר - התות שלי :)

סופסוף יש לי סיבה טובה להעלות משהו שתפרתי אחרי יובלות...

אדלרי

New member
יש!!!

ובכנפיים פרוסות

(אני ממש מתאפקת פה - לא לכתוב דברי נעצה על תפוז...)

אדלרי

New member
ושכמייה - לאנה

כי הקטנה אמרה שזה ממש לא שווה שלגדולה תפרתי וששלה קנויה...
אז היא חקרה ומצאה פריט שאפשר להוסיף לתחפושת - בחרה בדים, ולילה לפני המסיבה בגן - תפרנו את שכמיית האביב.
שהיא, היא מקור כוחה של אנה - נסיכת האביב
(זו דמות מתוך הסרט - לשבור את הקרח...)

למעלה