שירשור תלונות

NaTaLiTuSh

New member
שאלה למנהלים

למה לעזאזל יש תמונות שלי בגלריית תמונות (עפר)??!

shani55555

New member
למנהלים

לא באלי לריב או משהו.... אבל כשאישהו מנהל יתחבר שישלח לי הודעה באייסיקיו כי יש לי הרבה מה לומר 295545074

Hanegbit4EveR

New member
למנהלים!!!../images/Emo46.gif

יש כמה תמונות שאני צילמתי שלקחתם בלי רשות! התמונות הם: מיכאל ועפר מחוץ לאולפן מיכאל עושה פרצוף פשוט.. עפר עפר ומיכאל בדלת של האולפנים ומיכאל ומעריצה! לא הייתה לי בעיה שתשתמשו בתמונות אבל מילא אם הייתם שואלים ובכלל לא שאלתם!

shani55555

New member
ועוד משהו

רק שתדעו שמנהלים שלכם לקחו את כלללל התמונות של עפר מהפורום שלי!! אני יודעת איזה תמונות יש אצלי בפורום!! ואם כבר אתם לוקחים תנו לי קרדיט ותפרסמו את הפורום שלי אז את0ם לא פירסמתם אז אני יפרסם הפורום מספר אחד של עפר שכטר! אם מלאאאאא תמונות מלא ילדים אנשים ואם מלא חדשות על עפר אז כנסו ותהנו!! http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=4394

SofyTofy

New member
התגובה שלי../images/Emo103.gif

שנוגעת לכולם, ממש כאן. סליחה על כל מה שקרה, סליחה מכל ה
.

Hanegbit4EveR

New member
טוז אז ככה...

את יכולה להשאיר את התמונות שצילמתי אז תרשמי קרדיט מה שבא לך אבל את התמונה שלי עם מיכאל אני רוצה שתוציאו אני לא רוצה תמונות שלי בכל האינטרנט רשמתי בהודעה שלי את כל התמונות ששלי וכל התמונות לקוחות מאקזיט בהיידפארק אז אפר לפחות לתת קרדיט לפורום כי האנשים משקיעים בביל להביא תתמונות האלה

SofyTofy

New member
התמונה עם מיכאל נמחקה../images/Emo103.gif

נוסף קרדיט לתמונה של מיכאל עושה פרצוף ובקרוב יתווספו קרדיטים לשאר התמונות. סליחה מכל ה
ואני מקווה שהכל בסדר עכשיו.

NaTaLiTuSh

New member
הנה..

מלבד התמונה שצילמתי של מושיק,יש גם את התמונה שצילמתי של עפר http://img.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/828gallery_89566.jpg ותמחקו בבקשה את התמונות שאני נמצאת בהם, התמונות שלי מופיעות כבר ביותר מידי אתרים וזה ממש לא לעניין 2 תמונות של "עפר ומעריצות" בעמוד 4 וכמו שמישהי פה אמרה,רוב התמונות פה הם מהייד,וכמעט כל התמונות של מושיק הם מהפורום שלי,חוץ מאלה שמופיעות בנענע קצת כבוד לפורום שלי,שאני קורעת בו את התחת- http://hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=5968

SofyTofy

New member
נמחקו../images/Emo103.gif

התמונות שלך נמחקו והתמונות של מושיק נוספו שוב הפעם עם קרדיט. סליחה.

SofyTofy

New member
רק תגידי איזה תמונות../images/Emo103.gif

וניתן קרדיט.. התמונות נלקחו מכל מיני אתרים ובגלל זה לא ידענו למי לתת קרדיט.. האיי סי קיו שלי הוא 98053790 ואת מוזמנת לפנות אליי בכל נושא

SofyTofy

New member
איזה מהם../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

רק תגידי וניתן קרדיט..

NaTaLiTuSh

New member
זה לא קשור לקרדיט

דבר ראשון כל התמונות שם צולמו ע"י אנשים בהייד פארק *פיפ* ולמשל תמונות של מושיק לקחתם מהפורום שלי (התמונות של מושיק עם קרחת,תמונות בלעדיות) אין לי בעיה שתקחו,בכיף,אבל לפחות תגידו,כי אני משקיעה בפורום שלי הרבה מאוד ולוקח לי הרבה זמן למצוא את התמונות האלה ויש פה תמונות שלי,ושל עוד כמה אנשים מהייד פארק (ראיתי שנעה נתנה לכם כמה תמונות שלה,אז סבבה)..אותו דבר לגבי זה הייתם צריכים לשאול אם אנחנו מסכימים שתפרסמו

SofyTofy

New member
תגובה../images/Emo103.gif

אנחנו ממש מצטערים אבל התמונות נלקחו מכל מיני אתרים ובגלל זה לא ידענו למי לתת קרדיט.. באמת שניתן קרדיט לכל מי שיודיע שהתמונה שלו, רק תגידו אילו תמונות (עדיף מקום בעמוד וכו') ואת השם שלכם, והקרדיט יופיע בין רגע. סליחה על מה שקרה.

SofyTofy

New member
שירשור תלונות../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

הנה התגובה שרשמתי לנטלי: אנחנו ממש מצטערים אבל התמונות נלקחו מכל מיני אתרים ובגלל זה לא ידענו למי לתת קרדיט.. באמת שניתן קרדיט לכל מי שיודיע שהתמונה שלו, רק תגידו אילו תמונות (עדיף מקום בעמוד וכו') ואת השם שלכם, והקרדיט יופיע בין רגע. סליחה על מה שקרה. אני באמת מצטערת על מה שקרה וכיוון שאני לא חברה בהייד פארק (וגם לא צמליחה לרשום שם) לא יכולתי לבקש רשות ולשאול למי שייכות התמונות. גם לא כל התמונות נלקחו מההייד פארק, רובם נלקחו בכלל מאתרים אחרים. סליחה ענקית על הבאלגן ונשמח לתת קרדיט (כמו למשל הקרדיט שנתנו לנועה על התמונות של עם המנחים והתמונות של מושיק שתרמה לנו נטלי).

Morshורש

New member
פחחחחח הצחקתם אותי!!!

שנים נטלי וכל צוותי פורומים מנחי אקזיט ואקזיט בהייד פארק אוספים תמונות שוות ביותר ואתם באים וגונבים אותם! עוד מעט תגידו גם שאתם מצליחים אז זהו ש-ל-א!!!!!!המנחים להבדיל משאר הפורומים לא יכנסו לכאן בחיים ובצדק!!! אנחנו נדאג כולנו שלא ייכנסו לפורום הגנבות שלכם!!! והתמונות של מושיק עם הקרחת אני אישית הבאתי אותם ממקור אמין והם בלעדית בפורום מושיק האיש והשיק בהייד פארק של נטלי ואת זה מושיק אמר בעצמו אז אני מבקש ממכם שתורידו אותם מהפורום הזה, ובדחיפות!!!

SofyTofy

New member
נטלי הסכימה לפרסם אותם../images/Emo103.gif

ויש קרדיט על שמה, ליד התמונות.

למעלה