שירשור תמונות וחוויות!!

RainBird

New member
שירשור תמונות וחוויות!! למצער- רק אני, אלון אריה ועוד שני חברים הגענו. היה מאוד מצומצם וזה קצת חרה לי מהסיבה שהמון אנשים התלוננו שכל המפגשים היו במקומות אורבניים סגורים ויש כמיהה עזה לטבע. מזג האוויר התנהג כיאות- ומצאנו עצמות- אני השגתי חזזיות ואחרים דודא רפואי. המקום ירוק ופורח והנחל מקסים ומרשים- תמונות בהמשך יקירי- תראו מה הפסדתם. ארדן.

SVS1

New member
אכן... באמת חבל שלא יצא להרבה להגיע. אישית מאוד רציתי לבוא, אבל מקום כזה מרוחק שאפשר להגיע אליו רק ברכב פרטי הוא בעייתי:/ מקווה שנהניתם:)

ההגמון

New member
לא היו אוטובוסים. ראידהו היה בעבודה, בטי החליטה להידבק ממני (בדיוק כשאני התחלתי להחלים) ואין טרמפ ../images/Emo10.gif ... חבל, דווקא רציתי לבוא. מצאתם מונדרגורה?

gwizard

New member
עצלנות מדבקת היה לי מקום ברכב והייתי יכול לקחת אותך אם רק היית מבקש, כך ש-"אין לי איך להגיע" זה לא תירוץ. מצאנו דודאים ועוד איך שמצאנו !! תכף אני אתחיל לשדך לכאן תמונות ואז תראה. תיאור מלא של החוויות שלי אני אכתוב מאוחר יותר.

ההגמון

New member
קודם כל, אני לא מכיר אותך כך שלא נוח לי להכנס איתך לרכב שעה ומשהו הלוך שעה ומשהו חזור. מעבר לזה, לא ידעתי שיש לך מקום פנוי ברכב, שכן ראיתי את ההודעה רק אתמול כי הייתי אצל ראידהו בסופשבוע, ולצערי ולצערו אין לו אינטרנט כרגע.

gwizard

New member
אני לא נושך....כל הזמן לפעמים אני גם יכול להיות נחמד כך שאומנם אתה כן צריך לפחד ממני, אבל אם אני כבר מציע להיות נחמד אז כדאי לנצל את זה ../images/Emo13.gif אגב, אני עדיין מצפה לראות את מה שעשית.

ההגמון

New member
לא מפחד. פשוט לא נוח. במיוחד לא בקטע של "לבקש טובה" שתסיע אותי, בלי שאני מכיר אותך בכלל. אני זוכר. אני עובד עכשיו על משהו מאוד מאוד מיוחד, אז שווה לחכות, באמת.

gwizard

New member
ארדן עדיין חוצה את נחל יהודיה הערה: היישות בשחור נגנזה מטעמי פרטיות.

למעלה