../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif
אהבתי את התמונה! מאיזה סרט היא?? טוב, אם כבר........אז שיהיה
אני יודעת שכבר יש שרשור עוף אחד, אבל הוא די ארוך, אז, שיהיה אחד קצר יותר....
) דרך אגב, למה כותבים את זה כ-עוף עם ע' ולא אוף עם א'? אניווי, עוד מעט ליל הסדררררר!!!! מה אתם מתכננים לעשות? עם מי תהיו? וואי, אני מתה על פסח! יש את האוכל הכי טעים....!! *אהמ* מרק קניידלך *אהמ* כן,כן, המרק של סבתא הכי הכי.....!! שאלה קטנה.... איזה ליל סדר הכי זכור לכם?? ולמה? טוב, הליל סדר שהכי זכור לי (יותר נכון- היה הכי מוזר לי...) הוא....מלפני שלוש שנים! עשינו אותו בארצות הברית! עם המשפחה שלנו שם! וזה היה ממש כיף! המשפחה שלנו עשתה אותו באולם כנסים של בסיס צבאי! (ברצינות!)
זה היה התור שלהם לעשות והיו מלללללא אנשים! וכולם יהודים (מן הסתם...) והיתה רבי (הדגש על היתה! אישה...צעירה...חחח....שבדרך כלל לבשה מחשוף... חחח..אבל ממש חמודה!) והיא היתה ה"מנחה" של הערב! היא כתבה להם דברים בעברית ולימדה אותם ובלה בלה....בקיצור...היה ממש נחמד! ואז הגיע הקטע שלא ממש חיבבתי...השירה! עכשיו, זה לא שאני לא אוהבת את החלק של השירה...אבל אצלהם זה היה ככה--
כל הילדים קמו (והיו המון ילדים!) והלכו לבמה, חילקו להם דפים עם המילים והם התחילו לשיר! (והקטע הוא שהם לא מישראל! הם לא יודעים עברית, אז הם כזה שרים עברית עם עיוותים...זה היה די מצחיק!) ובת דודה שלי (בת 15 משהו כזה) נזכרת פתאום, ש-היי! אנחנו (אני והמשפחה שלי) הם היחידים שבאמת יודעים עברית ויודעים לשיר את זה נכון! אז למי קוראים לעלות ולשיר ביחד עם כולם?? כמובן שלי!! איזה כיף לי! (אני מקווה שאתם יודעים שזה בציניות!!)ואני כזה, "לא, לא, זה בסדר, אני מסתדרת פה..." מנסה להתחמק מזה...אבל כמובן שיש את ההורים...אז קמתי ונעמדתי הכי בצד בתקווה שלא יבחינו בי... אבל אחרי זה היה ממש נחמד וזה היה הליל סדר הכי מוזר שהיה לי אי פעם.. ונראה לי שגם יהיה.... היו שם בערך מאה אנשים! יהודים! כולם מאותה שכונה! וזאת שכונה די יוקרתית כזאת!, וזה היה בבסיס! חחח, בסיס דווקא נחמד...אנשים באמת גרים בו! ויש שם בית ספר! זה לא כמו אצלנו!חחחח, בקיצור! היה כיף! טוב, מקווה שלא שיעממתי אתכם....ותודה לכללל מי שקרא!
(זוכרים שאמרתי לכם שכשאני מתחילה לכתוב, אי אפשר כל כך לדעת מתי אני אסיים...אז קחו את זה למקרה הזה...) בכל מקרה, שרשרו לכאן את הליל סדר הכי נחמד שלכם!