שירשור תמיכה ועידוד לאבאגאה-

שירשור תמיכה ועידוד לאבאגאה-

עת צרה גדולה לנו יהודים רחמנים בני רחמנים! אבאגאה יכול לקרוא את כל הכתוב בפורום - שחור על גבי תפוז.. אבל - איננו מצליח לכתוב ! כתבו לו צדיקות וצדיקים שלי, מילות ועורלות תמיכה ואהבה... ואולי תפילה קטנה לבורא האינטרנט - תועיל גםכן.

ואפשר להמשיך

האם יש בורא לאינטרנט או אין. האם זה ענין של אמונה או שאלה שיש עליה תשובת כן ולא. והאם אתם מאמינים בו בבורא האינטרנט מצד אחד כל כך הרבה יופי מצד שני כל כך הרבה בגים.וגם ממש משועבדים לו בוקר ערב וצהריים.והאם יש השגחה פרטית מצידו.

בעניין ההשגחה הפרטית:

השבוע עשיתי ניקוי למחשב, והתגלו בו "תוכנות ריגול"... יכול להיות שזה סוג של השגחה פרטית?

תאמיני לי לא רציתי להלעות אותכם

יותר מידי אבל חשבתי על המון הגבלות לדת ואלוהים נזכרתי בשיעורי האמונה שעברתי. וצבעונית יכולה להעיד

דווקא מעניין...

אני תמיד חושבת על האינטרנט בתור "מדינה"... (כל אחת ועולם האסוציאציות שלה). אז אם יש לנו פה אלוהים , מהם חוקי הדת?

חוקים תמיד היו הצד החלש שלי בדת

ואצלי הדת תמיד היתה נריאת יותר משהו חברתי מין סידור חוקתי לחברה אבל התהו ובהו יחד עם הסדר המופתי השורר פה מתאים מאוד לאלוהים . וגם הקטע שפתאום מישהו נענש ומורחק כמו אבא למשל. ושהאח הגדול צופה בך אבל עם זה עיר האלוהים אז את - ערבה סוג של רב מקומי

../images/Emo163.gif רב?

האמת היא שאפילו פעם נרשמתי ללימודי סמיכה לרבנות... (אצל הרפורמים כמובן
)... אבל - ברגע האחרון התחרטתי. בכל מקרה היתה יוצאת ממני רבנית ולא רב
.

ככה זה עם תארים ../images/Emo46.gif

שאיכשהו יוצא שיש סמל ויש סמלת, אבל יש
רב אלוף, ואין
רבת אלופה ! יש טוען רבני ויש טוענת רבנית.. אבל- יש רב ואין רבָּה !

עוד שאלה אם תוכלי לעזור לי ../images/Emo53.gif

איך מורידים את התוכנה ואיך משתמשים בה, כל כמה זמן צלריך לעשות ניקוי ומה זה בדיוק מנקה? אני מצטערת אם קצת נידנדתי בשאלות אבל אני לא כ"כ מבינה בזה ואני באמת צריכה פה עזרה. אודה לך אם תוכלי לענות לי.

../images/Emo101.gif עשית לי התקף לב

בכותרת. ואז קראתי שרק המחשב לא בסדר
ונרגעתי. מתגעגעת אליך אבא. מה, מיילס לא יכול לתקן?
חיבוקים ונשיקות למיילס ולאושר.

למעלה