שירשור 3 דברים שאני מאחל לי לשנה

TalKz

New member
שירשור 3 דברים שאני מאחל לי לשנה

החדשה! (אפשר גם פחות) אני אתחיל: אני מאחל לעצמי שאצליח לחזור לתופף כמו בן אדם אחרי הדלקת בגידים!! :-S

אמממ..

1. מאחלת שאני אקבל מה שאני רוצה כרגע (לא אפרט סורי) כי זה ממש חשוב לי.. 2. הרבה בריאות!!!! 3. אהבה :)

נועם m

New member
אני הולכת להיות כל כך בנאלית...

להצליח בפסיכומטרי בדצמבר (כלומר, לקבל ציון מספיק טוב כדי לא לעשות את החרא הזה עוד פעם!)
(עוד יותר בנאלי...): אמנם אני מתגייסת רק באפריל, אבל שילך כמו שצריך שם... זה עדיין חלק מהשנה הזו...
אני תוהה אם לכתוב את השלישית... זה לא פחות חשוב אבל נראה לי שלא בינתיים...
שנה טובה

Zoharrr

New member
אז ככה,יש לי יותר משלוש...

1.להישאר עם אלכס,לשמור על הקשר הזה מדהים כמו שהוא בכל שניה. 2.לקבל ציונים מעולים,מצויינים בבגרויות. 3.להשאיר את העבר בעבר,לחתוך את מי שלא שווה אותי מהחיים שלי. 4.ללמוד לשים על אנשים זין.

pain is MY love

New member
פשוט מאוד

1. קודם כל בריאות! 2. לעבור לרידה משלי (כי באמת שאני כבר לא יכולה לחיות בבית) 3. להיות מוקפת באהבה.. וזה ממש לא מבנה אם זאת אהבה של גבר, חברה או משפחה..

אני מאחלת לעצמי :)

1 להמשיך בקשר עם החבר הנוכחי כרגע או למצוא מישהו יותר קרוב
2 להצליח בלימודים ולא לחזור לכיתת מב"ר 3 להצליח למחוק אנשים מהחיים שלי שאני סובלת בגללם

Dark Muse

New member
אז ככה

1) סקס 2) סמים 3) רוק & מטאל ועכשיו ברצינות 1) שתעבור מהר מהר מהר והצבא יגמר 2) שיהיה קצת שקט בעולם המטומטם הזה וישראל תהיה מדינה יותר מתוקנת, שכולנו נהיה בריאים וכל הברכות האפשריות. 3) אני עדין בעד סקס

../images/Emo41.gif 3 משאלות לשנה החדשה.. מממ.....

1- להשאיר את העבר מאחור (אימצתי
) 2- להיות בריאה 3- להיות מאושרת ונאהבת (משפחה חברות חבר וכו'.. אימצתי שוב
)

שלושה משאלות לשנה החדשה

1)להצליח לשמור שבת ולהתקרב לשם יתברך 2)שכל הסובבים אותי ימצאו את אושרם במהרה 3)שיהיה לי מה לאכול וללבוש ואת היכולת לעשות את שני הדברים

למעלה