שירשור covers לשירי ביטלס

שירשור covers לשירי ביטלס

אהלן חבר'ה אם אתם מכירים ביצועים טובים לשירים של הלהקה הגדולה מכולם זה המקום... ההמלצות שלי: Beck - A Day In The Life - ביצוע מדהים בלי מילים (תרתי משמע) fiona apple - across the universe - היא פשוט שרה יפה... Godhead - Eleanor Rigby - פסיכי משהו.. אבל מומלץ תורידו ותהנו...

shahal

New member
לדעתי, אין ביצועים שמתקרבים למקור

עד כה, כל ביצוע חדש של שיר של ה BEATLES עורר אצלי רצון עז לשמוע את הביצועים המקוריים - הטובים ביותר. שאר הביצועים הם לרוב חיקויים עלובים.

עד כמה שזה אירוני...

כל פעם שאני שומע את הגרסה המקורית של A Day In The Life בא לי לשמוע את הגרסה של beck זה פשוט מדהים...

Another Girl

New member
ומה עם Joe Cocker?

עם With a little help from my friends? זו גרסה מדהימה למדי שאולי עולה על המקור(רק חבל שנמאסה בגלל "שנות הקסם" הארורות) שלא לדבר על "Michelle" של ה- Turtles שהצליח אפילו יותר מהמקור. ויש גם את Obla-di Obla-da של ה-Marmalades שהיה פופולרי.

Chocoholic

New member
Michelle

זה קאבר של ה Overlanders. I Call your name של The Mamas & The Papas הוא קאבר נהדר.

אומנם מוצלח אבל...

אבל אני לא אוהב את הביצוע בגלל שהוא הוציא במעט מהתהילה של הביצוע המקורי. יום אחד חבר בא אלי ואומר:"בוא'נה הורדתי שיר מזה יפה של גו קוקר..." ואת ההמשך אתם יכולים לנחש... אחרי הכל זה מעצבן...

ממ לא ממש אוהבת קאברים

במיוחד לא קאברים לביטלס לדעתי, אף אחד לא יכול להתקרב לרמה של האמנות שהם עשו

דווקא יש כמה קאברים מוצלחים

Phish מבצע את black bird (שזה לדעתי אחד השירים הטובים) כמובן שאין כמו המקור אבל זה אחלה ביצוע. אלאניס מוריסט עושה ביצוע של Happiness is a warm gun. מה שמצאתי באינרטנט נורא חלש, ובקושי שומעים משהו, אבל זה די גאוני. חוצמזה, אני מתה על הביצוע של פיונה אפל לAcross the universe אממ.. זה מה שעלה לי לראש בינתיים

דהאנית

New member
אלאניס

גם עשתה ל- DEAR PRUDENCE ובסוף השיר יש קטע- WE CAN WORK IT OUT.. WE CAN WORK IT OUT WE CAN WORK IT OUT

../images/Emo6.gif

"נוסעים נכבדים, הנכם מתבקשים לפנות את המעברים מתיקים וחפצים על מנת ש...נסים עם העגלה יוכל לעבור" -רכבת ישראל נקרעתי

חחחחחח אני נשבעת לך

שזה מה שהם אמרו ברכבת פעם אחת!!! ואני ציפיתי לסיבה רצינית,את יודעת- כדי שזקנות לא יפלו, כדי שאנשים יוכלו לעבור בצורה נורמלית אבל לאאאאאאאאאאאאא ניסים עם העגלה צריך לעבור!
כל הקרון התחיל לצחוק פחחחח

אני די אוהבת קאברים

עם עושים עבודה טובה...יש לג'ול קאבר ביחד עם רוב ת'ומס ביצוע די יפה בהופעה להיר קאמז דה סאן, שזה אחד השירים האהובים עלי
יש לבן הרפר גרסה לסרוברי פילדס פוראבר...לברוס ספריגנטין יש גרסה לקאם טוגט'ר ביחד עם בון ג'ובי, לנו דאוט של אובלדי אובלדה כולם חביבים, אך לא יותר מזה...אה ולאביב גפן יש שיר שוקראים לו "שדות הבתולים לנצח" ולדעתי הוא די מזכיר את סטוריברי פילדס פוראבר

The Mad Hatter

New member
לא אוהבת קאברים...://

לפחות לא את אלה שאני שמעתי. את החידוש של בק אני צריכה לנסות לשמוע. המ...לא יצא לי לשמוע יותר מידי קאברים לביטלס. לא מזמן שמעתי אחד של אואזיס לi am the walrus. לא אהבתי במיוחד. או, וזה מזכיר לי שלפני כמה ימים, כשרבצתי לי מול הטלוויזיה שמעתי בvh1 נגינה מוכרת. חיכיתי קצת והתברר שזה היה with a little help from my friends בביצוע של להקה שאני לא יודעת ממש איך קוראים לה. להקה שנות-השמונימית אחת. לא אהבתי בכלל...://

מונו

New member
יש לי

We can work it out ביצוע מעולה של Depp Purple גם אם אני מת על הביטלס, אני יכול להעריך ביצועים שוים אחרים. תשעה קבין של כשרון לקח לנון אבל בכל זאת השאיר אחד לשאר העולם.

למעלה