-------------שירשור help-----------

oy my godnes

New member
-------------שירשור help-----------

אז הנה ניפתח לו עוד שירשור... כל דבר שאתם צריכים: תמונות מידע וכ'ו תשרשרו וחברי הפורום יעזרו לכם!!!!!!!!!

oy my godnes

New member
עזרה דחוףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מאוד אוהב את אנה(שחקנית מעולה) למרות שהיא קצת מפחידה אותי, למישהו יש תמונה??? ומהי בסידרה, ספרדייה? ככה שמעתי ממשהו... אז??? SO?

Moreiro

New member
אממ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

הדמות של אנה נולדה בקובה וגדלה ברוסיה והיא סוכנת של הקיי-דיירקטורט, הפרק האחרון שהיא מופיעה בו זה פרק 9 של העונה הראשונה. מצורפת תמונה שלה

oy my godnes

New member
למה הפרק האחרון?

לא ראיתי את פרק 9, היא מתה???????? אופה עם כן!

s h a l i m a r

New member
הייתה לה סדרה לפני זהות בדויה...

אני הכרתי את השחקנית מהסדרה, היא הייתה קצת מעצבנת שם... קוראים לסדרה קליאופטרה 2525, סידרה די ירודה תלוי מה מחפשים, מדובר שם על 2 נשים "לוחמות" בשנת 2525 כשהעולם ירד אל מתחת לאדמה אחת היא המנהיגה שלהם (ג'ינה טורס מזהות בדויה) כשהיא מקבלת הוראות מקול לא ידוע, ואחת היא הפייטרית- כל הסדרה היא בקושי מראה רגשות(ויקטוריה פראט-בגללה התחלתי לראות את הסדרה) ואז מצטרפת אליהם איזו "בימבו" מפגרת לחלוטין מהעבר "כאילו"-שנת 2000, והן לוחמות להן נגד הרובוטים-"בייליים" שהשתלטו על כדוה"א... בשביל הצחוק, הטימטום, "הפעלולים", והתלבושות המפחידות/מצחיקות (ובישבילי- בשביל ויקטוריה פראט), זה נחמד. ושכחתי להזכיר את העובדה שמדים שלהן כל הסדרה זה חזייה ומכנסיים... ד"א זה אף פעם לא שודר בארץ

oy my godnes

New member
שאלה!!!!!לא ראיתי הרבה פרקים.....

הקיי-דיירקטורט הם רעים? עם לא ועם כן למה הם תוקפים את סידני ובכלל???

RenanaD

New member
כן-הם מתחרים של SD6

ובגלל זה הם תוקפים את סידני-הם אויבים. קיי דירקטור ו-SD6 רוצים בסופו של דבר להגיע לאותן מטרות ולגנוב את אותם דברים, כך שיש ביניהם תחרות תמידית מי יגיע קודם למטרה (ומובן שבדר"כ זאת סידני...). מספיק ברור או להסביר עוד?!

s h a l i m a r

New member
מה שאני לא הבנתי....

זה למה ה-CIA לא רודף אחריהם עכשיו, היו להם אותם מטרות, שני הקבוצות מהוות סיכון , אז למה לא להפיל גם אותם???

RenanaD

New member
לאט לאט...

קודם כל מתרכזים ב-SD6, כי מבחינה הגיונית זה יותר טוב. חוצמזה-לא ידוע על שום סוכן כפול בקיי-דירקטור, לעומת SD6 שם יש שניים... (סידני+אבא שלה, לאלה שלא היו בפורום בחודשים האחרונים)

RenanaD

New member
די, כמה אפשר?!

אולי ג'יי ג'יי פשוט חשב שזהו, הוא מיצה את הקטע איתה והגיע הזמן לעבור הלאה. סדרות מאבדות מהעניין שלהן אם לועסים את אותם קווי עלילה כל הזמן...

varty

New member
מאוד מאוד

זאת הדמות (אנה) שאני הכי מתגעגעת מבין שאר הדמויות מי שרואה עונה שלישית מבין.

varty

New member
בקשר ל"מיצה את זה כבר"

אני חושבת שזה הבעיה של ג'י ג'י מרוב שהוא מנסה להיות מקורי כל העלילה מסתבכת ובסוף נוצר חור גדול והסידרה טיפול לדעתי אם הוא ימשיך כך. צריך להיות איזה שהוא בסיס די מוצק ומשם לשנות. הוא מעיף דמויות על ימין ועל שמאל. את אנה הוא שם 4 או 5 פרקים והעיף והיא היתה ממש מענינית והצופים רצו עוד לדעת עליה ואופ...העלים אותה. וככה הוא עושה להמון דמויות, זה די גורם לסידרה להיות שיטחית. מרגיז!
נכון שיש את סידני, ווהן, ג'ק, גיבסון , שארק . אבל מי שרואה עונה שלישית איך ג'י ג'י מתעלל בכמה דמויות (אני לא אגיד שמות כי אני לא רוצה לשים ספילר בכותרת) חלק מהדמויות ממש לא קיימות ואם אם כן הם בקושי מופיעות. בקיצור הבן אדם מסתבך עם עצמו. הוא יוצר רעיונות פנטסטים אבל לא יודע לממש אותם לתווך ארוך (ראה פליסיטי) איזה הרצאה דפקתי
...

Moreiro

New member
מה הקטע שלכם עם גיבסון../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif

קוראים לו דיקסון..

varty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיקסון דיקסון דיקסון דיקסון דיקסון לא גיבסון - דיקסון , דיקסון דיקסון אולי זה יעבוד...

oy my godnes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תידעו לכם שאנה באמת הפכה את הסידרה למענינת!!!!! אני חושב שצריך להכניס אותה לסידרה שוב! ואף אחד לא ענה למה היא עזבה ככה סתם?

varty

New member
הם לא נתנו תשובה ודאית למה אנה

כבר לא בסידרה. היא פשוט לא הופיעה יותר. לך תדע מה קרה לה... מקווה שג'י ג'י יביא אותה שוב העונה הזאת או העונה הבאה כי היא באמת הוסיפה עומק לסידרה.

למעלה