תודה. הוטל מונטיפיורי אכן מככבת ברשימה שלי
וגם הבראסרי שם, ולא במקרה. האוכל שם פשוט נפלא, הביצוע תמיד מדויק, המנות בגודל ראוי ובמחיר הוגן.
בגדול, אני גם מעדיף את האוכל המוכר, יחד עם זאת היו פה ושם גם מסעדות שף שנהניתי בהן (מסה וגריג) ולצידן כמה שהרבה פחות (פופינה, טופולופומפו). אני חושב שעם יד טובה ,סבלנות ומאמץ, אפשר לעשות מהדברים הפשוטים מטעמים נפלאים, וזה יותר מדבר אלי מאשר מנה עם כל מיני שילובים מיוחדים, על אף שקיים הסיכוי שהיא תהיה מבריקה. הסקרנות תמיד קיימת...