שירשור
שבועי

החתולית

New member
במיוחד לאוהבי הבירה

נתקלתי בפייסבוק בפוסט ארוך של TARA MIRA שאביה מייבא לארץ את בירת Lupulus הבלגית.
&nbsp
תקציר מנהלים: נסיבות בריאותיות גרמו למשפחה להיקלע לצרות כלכליות, יש להם מלאי של 1,000 ארגזי בירה למכירה.
&nbsp
אני מקווה שהסיפור נכון, ושבאמת מדובר במישהו שזקוק לעזרה.
&nbsp
מספרי הטלפון שפורסמו להזמנת ארגזי בירה:
דוד בן-שטרית: 054-4242680
הבת, רעות: 052-8846637
הם מבטיחים לעשות משלוחים אפילו של ארגז אחד.
&nbsp
קישור לפוסט המקורי בפייסבוק:
https://www.facebook.com/tara.mira/posts/10211101047576737
&nbsp
קישור לעמוד של Lupulus ירושלים:
https://www.facebook.com/LupulusJerusalem/
 

Vegeterian123

New member
סדנת אפייה מישהו?

מישהו יודע להמליץ על סדנת אפייה?
ראיתי כמה באינטרנט ואני מחפש משהו מומלץ
משהו שיכלול שימוש בקמחים שונים, שמרים, אולי אפילו מחמצת?
לא כזה מבין בנושא, ואשמח לשמוע המלצות או רעיונות
 

Meirav Flum

New member
סער מור

מעביר סדנת אפיה מא' ועד ת' בפקאלה כפר סבא, מעביר סדנאות מיוחדות בדן גורמה בתל אביב ומעביר סדנאות פרטיות בבית הלקוח לפי דרישה. אני למדתי לאפות איתו לחמי מחמצת ממתכונים שהוא התאים לי אישית (חומרים נגישים, טריות, בריאות) ולימד אותי טכניקות ללחמים אוריריים וגבוהים ללא לישה ידנית (סובלת מאד מהפרקים). בנוסף למדתי עבודה עם קמחי מורשת (כוסמין, אמר, איינקורן וקמוט) ובצקים מיוחדים- פוקצ'ה, פיצה, באגטים. מתוכנן לי בקרוב שיעור בצקים מקופלים כמו קרואסון.
מצ"ב קישור לעמוד שלו:
https://www.facebook.com/saarmbr/?ref=br_rs
 

מיכאל ג

New member
ניסיתי להעלות הודעה חדשה ולא רואה אותה, אז שיהיה כאן

סיפור כזה - אתמול הייתי בפאב בהרצליה ובתפריט (הזמני) שהוגש ל מצאתי את האייטם הזה: "וובוס נאצ'וס"
אני שואל את המלצרית - מה זה ה"וובוס" בוובוס נאצ'וס?
היא עונה לי - סתם, קראנו לזה ככה.
אני - את יודעת מה זה וובוס?
היא - לא
אני - זה ביצים.
באותו תפריט גם היה אייטם שנקרא קימצ'י והתיאור היה "חמוצים יפנים".
נראה שלמדו מטראמפ שלמילים אין יותר משמעות ואפשר לכתוב הכל.
 

מיתר44

New member
הופ! למילים שציינת (ולהרבה אחרות) יש גם יש

משמעות - מכירה ושיווק להדיוטות (כלומר - לנו).
יש, כמובן, גם מילים שמוכרות לחולמים. אלוף השימוש בהן הוא, כמובן, אייל שני: אגלי טל, עלעלים, תינוקות.
יש גם מילים האסורות בשימוש בהקשר לתפריטים: קפוא, יונק (עגל או חזירון חלב).
ועוד מילים די סתמיות ולפעמים מרגיזות: לחלוקה, נגיעות, מרקם, בישול ארוך ולאחרונה: סו ויד.
ואחרון: עוד לפני שנים הרבה נתקלתי לראשונה אצל אידי במנה שנקראה (וקיימת כנראה עד היום) ״סלט דודו״.
כשבחרתי אותה וטעמתי פלטתי - ווטס דה פאק.
 
למעלה