קנווד
לי יש קנווד חצי תעשייתי ואני משתמשת בו ה-מ-ו-ן כולל בצקים לעוגות שמרים וללחמים, בצקי מחמצת וכולי. הוא, למשל, מתמודד בקלות גם עם בצק שמובסס על קילו קמח.
לאמא שלי יש דגם אחר של קנווד שנקנה לפני שנה לערך(הקודם שבק חיים אחרי 46 שנים!) וגם בו אני מכינה בצקים בקלות.
הניסיון שלי עם קיטשן אייד אצל חברה היה פחות מוצלח והרגשתי שהוא הרבה יותר מתאמץ בהכנת בצקי שמרים.
בסופו של דבר, ההתלבטות היא בין קנווד לבין קיטשן אייד - לכל אחד מהם עדת מעריצים בקרב האופים.
בזמנו היה גולש בפורום מתכונים בשם פוקסי שכתב מדריך לבחירת מיקסר. אולי הוא יסייע לך בהחלטה.