עזרתכם ברעיונות - רוטב לפסטה שחורה
יש לי חבילת פסטה שחורה, די מאכזבת, כי בניגוד לאלו הטריות שאכלתי בחו"ל, לקנויות אין באמת את הטעם. אבל יש גם שקית דיו או שתיים בארסנל, וכשיבואו המוזה והחשק אכין לי פסטה שחורה תוצרת בית.
אבל נשאלת השאלה - עם איזה רוטב? מה משתלב? כמעט בכל אתר אפשרי מדברים על רוטב שבבסיסו שימוש בשרימפס, ואני לא משתגעת עליהם (הטעם סתמי למדי ביחס למחיר, והם הג'וקים של הים). באופן כללי אעדיף גם חומרי גלם יותר קלים להשגה ליד הבית, ולא קפואים.
ניסיתי פעם בברצלונה רוטב עלום שהיה מדהים (אין לי מושג מה היה בו, עבר הרבה זמן ואז עוד לא קראתי ספרדית), והיחידים שמתאימים ברשת היו רטבי פטריות שהם חביבים, אבל לא יותר.
רעיונות?
ואם יש, גם רעיון לדרך אחרת מהכנת בצק פסטה לניצול הולם של הדיו יתקבל בשמחה.