שירשור
שבועי

Geralt of Rivia

New member
הצלחה שכולה כישלון

עכשיו הביקורת של הסועדת מופיעה כחלק מכתבה באתר מדיה מרכזי, ובנוסף יכולים הקוראים להתרשם גם מתגובתה הגועלית של המסעדה. מכה כפולה למוניטין של העסק, שהיא עונש ראוי לבריונות בה נקט.

prizman

New member
כנראה שזה גם לא המקום לשאול

איך מישהי חיה עם השם בת אל כשברור לה שהיא לא בת של שום אל.
זו אכן תביעת השתקה שהצליחה למרבה הצער,אם תסתכלי על מכלול הנתונים
גם לא מפתיע שהצליחה.

superman1234

New member
אני הסתכלתי על מיכלול הנתונים (בתמונה שלה)

ואני בעדה ולא איכפת לי בכלל השם שלה.....

trilliane

Well-known member
מנהל
"אפקט ברברה סטרייסנד". אנשים לא לומדים...

לפני כמה שנים שרלטנית הציגה את עצמה כמומחית, וכשהרצאותיה המגוחכות פורסמו ברבים וחטפו ביקורות מקצועיות, במקום לסתום ולעבור הלאה היא תבעה אותם... כך בנתה לעצמה מוניטין שלילי פי כמה וכמה – כל מי שלא שמע עליה בגל הראשון (כמוני), נחשף למעלילה בזכות התביעה.

pix37

New member
הסיפור שם עוד לא נגמר

התיק שם עדיין בשלב ההוכחות ועל פניו נראה שהיא ממשיכה לחטוף.

אבל אין עדיין פסק דין בתביעה שם.

trilliane

Well-known member
מנהל
מבחינת המוניטין שלה הוא נגמר מזמן...

הגברת הייתה צריכה להבין ש"עלו עליה", להשלים עם הפאדיחה ולסתום, למזער את הנזק. במקום זה היא יצרה לעצמה במו ידיה תהודה שלילית פי כמה... כאילו אין לה מושג איך האינטרנט עובד...

&nbsp
אני לא עוקבת מקרוב אבל חשבתי שאחרי כל השנים האלה יהיה פסק דין, לאחרונה בדקתי וגיליתי שהמשפט נדחה ונדחה...
סחבת ישראלית במיטבה.

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיניי זה יותר מייגע ועצוב...
בזבוז זמן יקר של ביהמ"ש

John the Savage

New member
כן, אם זה מופנה אלי זה קראתי את הכל

לא כרגע, אבל אני מכיר את הסיפור כבר שנים, פחות או יותר מאז שהסיפור המקורי של סטרייסנד התפרסם. ויצא לי כבר לקרוא על זה גם בעברית וגם באנגלית (כולל כל מה שיש בויקיפדיה).

וזה טקסט די קצר. כשהרציתי באוניברסיטה, הייתי קורא בערך 10 מאמרים בתור הכנה לכל שיעור.

prizman

New member
תרשה לי להביע כלפיך הערכה.

לקרוא טקסט זה לא משהו שמפחיד אותי, לא סופר אבל כנראה שקורא כמה עשרות
עמודים ביום.
הנוכחי די היה לי מיותר.
תרשה לי לשאול אם לא אכפת לך, באיזה תחום לימדת?
סלח לי שאני דפוק אבל כל נושא אנשים שמלמדים מעניין אותי.
לצערי לא הזדמן לי לעסוק בזה מספיק.אני יודע שחלק מהאשמה
בכך היא עליי.
הנושא של סטריינינד כה וותיק?
לא שמעתי על זה קודם.

John the Savage

New member
קודם כל, תודה

לימדתי רק סמסטר אחד, בקורס שנקרא "Computers and social change" שסקר את הדרכים בהם טכנולוגיה וחברה משפיעים אחד על השני (פרטיות, אבטחת מידע, רשתות חברתיות וכו'). לא היה ספר לימוד והכנתי את כל חומר הלימוד מאפס, אז זה דרש המון עבודה. עשיתי את זה רק באופן זמני עד שאמצא עבודה אחרת. נהניתי לעשות את זה, אבל זה היה מתיש וגם ממש לא משתלם מבחינה כלכלית ...

והסיפור עם סטרייסנד קרא ב-2003, אז כן, זה נושא די ותיק. ואגב, גם את הנושא הזה הזכרתי בקורס שלימדתי.

למעלה