שירשור
טופיק

Visser Three

New member
שירשור ../images/Emo32.gif טופיק

בגלל שהפורום יבש אז תשרשרו פה סיפורים שלכם (עדיף שיהיה מצחיק
) לפני כמה ימים בבוקר (הייתי חולה) אני שוכב על המיטה (מסכן עם דלקת גרון) ראיתי טלוויזה (ריקי לייק) (יש לכם משהו אחר לעשות בעשר בבוקר.. לבד.. חולה..) פתאום... ניפתח לי המחשב לא נגעתי בו הוא החליט להפתח מעצמו
מפחיד...

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

היי, גם לי קרה משהו דומה, בחופש הגדול לפני שנתיים. כל החופש, הייתי ערה כל הלילה באינטרנט. יום אחד באחת בלילה, פתאום המערכת סטריאו נדלקת, מנגנת שיר אחד (שיר שאני אוהבת, דרך אגב) מאחד הדיסקים שהיה בפנים, ונכבית. לא סביר שמישהו כיוון אותה לעשות את זה, גם בגלל שאף אחד בבית שלי לא ידע שאפשר לעשות את זה, ובטח שלא ידע איך, וגם בגלל שיום אחר כך, איזה עשר דקות אחרי השעה שזה קרה יום לפני, קרה אותו דבר: המערכת נדלקה, ניגנה שיר אחד (אותו שיר), ונכבתה. יום אחר כך, בלי שאף אחד נגע בה, היא הפסיקה לעשות את זה. טוב, אבל המערכת הזאת עושה את זה מדי פעם... באמצע היום היא מחליטה ששקט לה מדי, ונדלקת פתאום על רדיו בלי שנוגעים בה. התיאוריה שלנו היא שיש רוח בטייפ. היא נורא נחמדה, וגם לפעמים הדלת נפתחת בלי סיבה ואנחנו חושבים שזאת הרוח מהטייפ. לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Aliens smart enough to visit earth would be smart enough not to."​

Silver Fox

New member
היי! אולי עלינו על משהו חדש!../images/Emo82.gif

גילוי חדש באנימורפס -
למכשירי חשמל רצון משלהם!
אני מתכוונת, אולי כיום יש גם למכונות דנ"א? והיירקים משתלטים עליהן?

Silver Fox

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo82.gif

דמיינו לעצמכם את אחד מחברי אנימורפס היקרים הופך למקרר או משהו...

lorien

New member
וואי...

מגניב! לא רוצה להרוס לכם את השרשרת, אבל הרוחות בבית שלי לא משתמשות במכשירי חשמל. הם מרעידות לי את המנורה שמרעידה את הפעמונים שתליויים עליה. זה די מפחיד ב-2 בלילה..

lorien

New member
רגע רגע

לא הייתי און ליין שבוע ואני לא מבינה מי זה axvenom? visser three ?

מ.ש.ט

New member
אצלנו הרוח מבינה...

במכשירי חשמל!!! אני חושבת שהיא נתקע לנו בממיר של היס... בכלופן היא מתעסקת לנו עם המכשירי חשמל... וכשהיא לא רוצה להיות אצלנו היא עוברת לבית של סבא וסבתא שלי באשקלון שאחותי גרה אצלם ומפעילה לה את המערכת בשעות מוזרות!

אההה!!! זה מתפשט ברחבי הארץ!!../images/Emo188.gif

זה ממש מוזר... כי לפני כמה ימים חברה שלי היתקשרה אלי ב-11:00 בליילה ואמרה לי, שהיא מצומררת כולה... היא כיבתה את האור והיתכסתה בשמיכה והיתכוננה לישון... ויש חושך והכל... ופתאום המחשב שלה (ויש לה חדר קטנצ´יק כזה עם המחשב מול המיטה) נדלק!!! אז היא חשבה שאולי אבא שלה עושה לה איזה תעלול כי אפשר לפתוח את המחשב שלה גם דרך המחשב של אבא שלה, והיא יצאה למסדרון, אבל ראתה שאבא שלה הוא בכלל במקלחת, אז הוא לא יכול להדליק את המחשב... יום אחרי זה, עוד פעם נדלק המחשב בערך באותה השעה, ואז זה נפסק פתאום. זה ממש-ממש מוזר...
אולי גילינו כאן איזה קנונייה של מחשירי החשמל?!? אההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! זירקו את מחשירי החשמל מביתכם או קחו את הסיכון ותושמדו!!!!!!!!!

RaistGirl

New member
לאח שלי הדיסקמן השתגע!!!!!

הוא נדלק ונכבה והנמיך והגביר כמו משוגע!!!!!!!

Nagini Potter

New member
לי האוזניות התחרפנו! ../images/Emo143.gif

עכשיו שכבר העליתם את הנושא, נזכרתי.... האוזניות של הדיסקמן שלי פתאום החליטו שהן משמיעות את המוסיקה רועשת ואת המילים של השיר ברקע, והיה ברקע גם צליל מוזר כזה, כמו שמעבירים דיסק אחורה, וזה נשמע חייזרי וממש ממש מפחיד... אחרי כמה זמן הן הפסיקו לעבוד לגמרי. לי זה לא יקרה Nagini Potter "אתה יכול להביא את הסוס אל השוקת, אבל אם הצלחת לגרום לו לצוף על גבו - הרי שבכך השגת משהו!"

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo188.gif

בררררררררררר...... זה נישמע ממש ממש מוזר.......
מזכיר לי איזה פרק שראיתי ב´תיקים באפילה´... בקושי הצלחתי להירדם אחרי שראיתי אותו.... אני רק ניזכרת בו עכשיו אני מצטמררת
הוא היה ממש ממש אבל ממש מפחיד ואני לא מגזימה!!

Nagini Potter

New member
צירוף מקרים? איי דונט ט'ינק סו..

*מווהאהאהאהא*!! לי זה לא יקרה Nagini Potter על שלושה סוגי בני אדם העולם עומד: אלה שאי אפשר להזיז אותם, אלה שאפשר להזיז אותם, ואלה שזזים לבד.

למעלה