שירשור
להחייאת הפורום.

שירשור ../images/Emo32.gif להחייאת הפורום.

שכל אחד יספר לנו על דבר מצחיק/מעצבן/מרגש/מיוחד שקרה לו היום. יאללה נו, למה אתם מחכים?

QuEeN oF mE

New member
אני..

הייתי בהצגה עם בצפר.. "מכתבים לנועה" או משהו כזה.. לא נהינתי כ"כ..לא היה משהו לדעתי.. ודליק ווליניץ מפחיד אותי..:-| תיכננתי להספיק עוד דברים..אבל כמובן שלא יצא.. לא נורא.

היינו בהצגה הזאת.. דווקא הצגה יפה

עדיין יש שם את הילד ההוא? ממש אהבתי אותו, חוץ מהעובדה שהוא לא החליף חולצה במשך שנים (לפי הסיפור של ההצגה
)

QuEeN oF mE

New member
חחחחח..

הילד..כן כן הילד שם.. חח אם דנה הזאת לא הייתה בהצגה היה ממש משעמם ובעיקרון אמורים להיות שם אושרי כהן וטל מוסרי אבל זה לא היו הם.. ואח"כ ראיתי את זה ששיחק את האח הגדול וזה היה מפדח..טוב נו לא משנה..

gloom

New member
סיימתי סביח ב3 דקות../images/Emo66.gif

זה מש מהר כי לא אכלתי כל היום אז טרפתי את זה כמו משוגע

gloom

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifאיזה כיף לך../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

bravo210

New member
אכשיו שאני מדבר אני נשמע כמו ילד...

מפגר וכול היום חברים שלי מתקשרים להגיד שלום ואז שאני הענה להם...הם מתפוצצים מצחוק :{ חחחחחחחחחחחח אבל יפה לי

היה לנו יום הורים!

והיה בסדר גמור.. ודבר שני- צבעתי את השיער (ניסית לפחות לא ברור אם זה עבד או לא... נראה מחר), עשיתי את זה עם חברה והיה ממש מצחיק!

דיתוּש

New member
חחח אוקי דוקי

דבר מצחיק-נפלתי! פשוט באמצע הבית-ספר נפלתי, ואז התחלתי לצחוק. ישבתי על הרצפה והתפוצצתי מצחוק, ושתי חברות שלי מסתכלות עליי ופתאום גם מתחילות לצחוק ואנחנו באמצע החיים יושבות וצוחקות. ופתאום עוד אנשים צוחקים... ועוד אנשים... זה היה כיף
דבר מעצבן-גרררר אני תורנית
דבר מרגש-כלום, החיים שלי די רגילים...

gloom

New member
באיזה בצפר../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

אולי אני מכיר ילדים.........

gloom

New member
לא מצחיק../images/Emo70.gif למה לצחוק עלי../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

S H I L G I

New member
טוב זה לא עובד...

תכנסי לבלוג מספר 5583 בפוסט שהכותרת שלו זה my crash

וואו,הרבה דברים

*היו לנו שיחות הורים,דווקא היה בסדר,הדברים הרגילים.המורה שלי ללשון הורידה לי 27 נקודות מבמחן רק בגלל שהחיבור שלי(6 עד 10 שורות בנושא 'בז אדום מקנן על אדן חלוני') לא היה מספיק רציני לטעמה.היא אמרה לי משהו על בדיחה קטנה שלא הצליחה ונשמעה פתאום מאוד מרושעת,מוזר,אני תמיד ראיתי בה טיפוס לא מזיק במיוחד. *בנים הם עם מעצבן,זה לא שהם עשו משהו *מיוחד* היום,סתם היו בסביבה והיו מעצבנים. *אני שונאת גיאוגרפיה.היום קבוצת ילדים הכינו לנו הרצאה על היישובים הכפריים בבאלי והם והמורה שלי כל הזמן הדגישו עד כמה הכפריים הם עובדי אלילים פרמיטיביים.אז נכון,אינדונסיה נחשבת מדינה מתפתחת,אבל מפה ועד לרדת על הדת של אנשים,אוך,זה כל כך מצבן.

o.k- אני הייתי היום ביומולדת 11 של

הח2רה שלי והדבר המיוחד שקרה שם שהיה לי איזה מזל שאני ניצחתי שם בכל המשחקים!!! (באמת) ועוד באתי עליה רק עם תיק גינס קטן ולא היה שלי לאן לשים אאת כל הפרסים וכל הבנות קינאו בי וכעסו עליי ואני שמחתי! (למעשה זה לא קרה לי היום אלא זה קרה לי ביום שישי אבל פשוט לא הייתי פה כבר איזה חודש, פשוט לא היה לי את הפורום ועכשיו שוב מצאתי אותו!)

למעלה